Zestig jaar leeftijdsverschil met je partner? Deze diva’s malen daar niet om

Ze kijken niet op een jaartje meer of minder.

Lees ook

We horen vaak dat liefde geen leeftijd kent. Ook in de wereld van de celebrities blijkt dat credo regelmatig te worden opgevolgd. Er zijn behoorlijk wat bekende stellen met een groot leeftijdsverschil. In de nieuwste Beau Monde zetten we rozijntjes met hun frisse druiven op een rij. Hier de meest opvallende 

Jaartje meer of minder

Als je iemand ontmoet met wie het meteen klikt en jullie allebei volwassen zijn, maakt het niet uit of de een twintig jaar ouder is dan de ander. Toch? Zo denken beroemdheden er ook over. Veel van hen hebben een relatie met iemand die behoorlijk wat jonger of juist ouder is dan zij. Het levert ze vaak commentaar op, maar liefde overwint alles. Ook zestig jaar leeftijdsverschil…

gina-lollobrigida

Gina Lollobrigida en Andrea Piazzolla (60 jaar leeftijdsverschil)

De fameuze Italiaanse filmster Gina Lollobrigida (94) maakt er geen geheim van een voorkeur te hebben voor jonge mannen. Zo was ze 22 jaar samen met de 34 jaar jongere Spanjaard Javier Rigau y Rafols, die ze op een feestje in Monte Carlo ontmoette toen zij 57 en Javier 23 was. “Het was gewoon passie, de liefde kwam later”, vertelde de actrice in 2006 in een interview. Helaas doorstond deze liefde de tand des tijds niet. In 2010 sleepte Gina haar ex Javier voor de rechtbank, omdat hij gefraudeerd zou hebben.

Anno 2022 heeft Gina een ‘onconventionele’ relatie met haar assistent annex minnaar Andrea Piazzolla (34) die samen met zijn vrouw (!) bij haar inwoont. Tot ongenoegen van haar familie, die Gina ontoerekeningsvatbaar wil laten verklaren en dus handelingsonbekwaam. Er gaan momenteel rechtszaken over en weer, omdat Gina’s zoon zeggenschap wil over haar fortuin van 39 miljoen (nadat Andrea voor 250.000 euro aan kunst had gekocht…). Briesende Gina: “Waar bemoeien ze zich mee? Het is MIJN geld en MIJN leven. Laat me mijn laatste dagen in vrede doorbrengen!”

holland-taylor

Holland Taylor en Sarah Paulson (33 jaar leeftijdsverschil)

Komisch talent Holland (79) komt zo’n beetje elke avond op onze tv voorbij, als de moeder van Charlie Sheen in Two and a half men (Veronica). Ze speelt Evelyn Harper, een meedogenloze makelaar die houdt van oude rijke mannen én jonge sexy mannen. Of ze in het echte leven doorgaans voor oud of jong gaat, is niet duidelijk. Holland is momenteel met een jonge partner, actrice Sarah Paulson (46), maar daarvoor verkeerde ze altijd met (onbekende) vrouwen die uit de schijnwerpers wilden blijven.

Huidige partner Holland en Sarah zijn zes jaar samen. Ze leerden elkaar in 2005 kennen op een feestje (Sarah: “Ik keek in haar ogen en zag de knapste vrouw die ik ooit ontmoet had”), maar deden niets met de wederzijdse aantrekkingskracht, omdat beiden een relatie hadden. Holland en Sarah volgden elkaar jarenlang op Twitter en liketen elkaars Insta-foto’s. Totdat Holland in 2015 de stoute pumps aantrok, Sarah een berichtje stuurde en ze op date gingen. Holland: “Ons leeftijdsverschil shockeert mensen. Maar wat kun je eraan doen? Wij zijn gelukkig samen, ze is mijn favoriete persoon op deze planeet. En als ze doodgaat, dan gaat ze dood.”

kris-jenner

Kris Jenner en Corey Gamble (25 jaar leeftijdsverschil)

Kris (66) heeft altijd opvallende partners gehad. Zo was ex-echtgenoot Robert Kardashian de bevlogen advocaat van O.J. Simpson en is andere ex-echtgenoot Bruce Jenner de beroemdste transgender van de wereld. Maar jonge mannen? Dáár snoept Kris pas van sinds haar scheiding van Bruce. En het moet gezegd worden: het past bij haar. In de maakbare Kardashian-wereld waarin alles om uiterlijk draait, is geen plaats voor oude krenten. Alleen voor frisse druiven.

Huidige partner Kris ontmoette Corey Gamble, een 41-jarige talent manager, zeven jaar geleden op het veertigste verjaardagsfeestje van de Italiaanse ontwerper Riccardo Tisci (gehouden op Ibiza, georganiseerd door Kanye West). Corey, een bescheiden man die geen moeite heeft met een plaats op de achtergrond, kan verrassend goed opschieten met alle Kardashian-Jenner kids (als hij jarig is, regent het lieve boodschappen op Instagram. Vooral Khloé is enorm op hem gesteld). Kris en Corey wonen samen in The Hidden Hills in Los Angeles, in een mansion van twintig miljoen. Een huwelijk zit er niet in. Kris, die 190 miljoen waard is: “Mijn scheidingen waren ellendig. Waarom zou ik onze status aanpassen? Ik ben veel te bang dat het iets moois verziekt.”

Benieuwd naar andere bekende stellen met een groot leeftijdsverschil? In de nieuwste Beau Monde (2/2022) lees je er alles over. Nog tot dinsdag 2 maart in de winkels, daarna nog te koop via tijdschrift.land.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook