De weekendtips van Beau Monde

Shoppen, smullen en zomerplannen maken: onze tips voor dit weekend!

Lees ook

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Wees er snel bij: kaarten voor Amsterdam Open Air

Met een beetje geluk bemachtig je vandaag nog de laatste kaarten van Amsterdam Open Air, het creatieve festival in het Amsterdamse Gaasperpark dat dit jaar eindelijk weer terugkeert! Geniet jij op 4 en 5 juni ook van muziek, creativiteit, vriendschap, mode, theater en kunst? Meer info en tickets vind je op www.amsterdamopenair.nl.

Twee keer Teddy

Shoppen voor jezelf of je mini-me dit weekend? Studio Noos komt met een mini-versie van de iconische teddy mom-bag. Overdag leuk voor je (klein)kind, ’s avonds een praktische en fashionable handtas voor je eigen uitstapjes. Online winkelen doe je via studionoos.com.

Culinair & circulair

Een unieke cocktailkaart, een van de grootste rooftopterrassen van Amsterdam en geweldige gerechten die op echt vuur zijn bereid: het net geopende restaurant Helling 7 is dé nieuwe hotspot aan het IJ. Niet alleen de kaart vol duurzame en lokale ingrediënten is de moeite van een bezoek waard, ook het uitzicht en het bijzondere, circulaire gebouw wil je zien. Op naar Noord! helling7.nl

Like a local

Misschien staat het nog op je bucketlist: de beroemde Blue Lagoon op IJsland. Voigt Travel deelt echter een minder bekend, kleinschaliger alternatief in het noorden van het spectaculaire eiland: de Mývatn Nature Baths. Hier duik je het heldere water in met locals aan je zijde, die je graag nog meer vertellen over de goed verborgen pareltjes in deze regio. Al zin om te boeken?

Kijktip: Below Deck Sailing Yacht (seizoen 3)

Wie dacht dat series over jachten saai zijn, heeft het mis. In Below Deck Sailing Yacht is kapitein Glenn Shephard terug aan boord van de Parsifal III, en zeilt hij weer door de sprankelende wateren van Menorca (Spanje). Hij herenigt zich met vele anderen uit het vorige seizoen, onder wie chef stuurman Daisy Keliher, chef techniek Colin MacRae en eerste stuurman Gary King. Maar in de serie begeeft de bemanning zich zeker niet alleen in rustige wateren – letterlijk en figuurlijk. Zo blijkt wel uit de onderstaande preview…

Below Deck Sailing Yacht is nu te zien op Hayu.

Zijdezachte lippen

Hebben jouw lippen het ook zwaar te verduren door de winterkou en de harde wind? Leg ze dit weekend tijdens je uitgebreide beautyritueel eens in de watten met de nieuwe Lip Polish van La Mer, een balm die je lippen exfolieert en weer zijdezacht maakt. Nu verkrijgbaar bij ICI PARIS XL, Pour Vous, de Bijenkorf, Stumpf, Bergen, Beauty X en online.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook