Monaco-insiders: ‘Prinses Charlene heeft verhuisplannen met de kinderen’

"Ze denkt aan de toekomst, en ze weet dat in Monaco wonen haar geen goed doet."

Nu het langzaamaan weer beter gaat met prinses Charlene, durft ze volgens insiders weer voorzichtig naar de toekomst te kijken. En die ligt naar verluidt níét in Monaco. Wat is de laatste Grimaldi-gossip?

Terug naar het vorstendom

Een aantal weken geleden sprak prins Albert zich hoopvol uit over de gezondheid van zijn echtgenote, die al maandenlang in een kliniek buiten Monaco verblijft. “Het gaat veel beter met haar. Ik hoop dat ze binnenkort weer terug is in het vorstendom”, liet Albert weten aan de lokale krant Monaco Matin.

‘Bronnen dichtbij Charlene’ bevestigen aan het Franse Voici dat de prinses het inderdaad goed maakt. “Het gaat veel beter met haar. Ze slaapt weer en bouwt haar medicijnen af. Maar bovenal heeft ze de laatste drie maanden weer tijd gehad om over de toekomst na te denken. Ze heeft begrepen dat weer in Monaco gaan wonen haar geen goed zal doen.”

Heen en weer

Maar wat zou dat betekenen voor de tweeling van prins Albert en prinses Charlene, de 7-jarige Jacques en Gabriella? Die zouden met hun moeder meegaan, vertelt een andere insider aan Voici. “Ze wil niet dat Jacques en Gabriella opgroeien in Monaco. Ze wil zich ergens anders vestigen, samen met hen, en dat Albert heen en weer reist om hen te bezoeken.”

Nu prinses Charlene al bijna een jaar lang niet meer thuis verblijft, is het voornamelijk prins Albert die zijn kinderen op sleeptouw neemt. Bij een basketbalwedstrijd deze week ontpopte prinsesje Gabriella zich tot een ware cheerleader voor team Monaco.

Beeld: BrunoPress

Aan vaderlandsliefde in ieder geval geen gebrek. Dus zijn de verhuisplannen van Charlene, Jacques en Gabriella de zoveelste roddel over de Grimaldi’s of zien we de royals binnenkort toch in een nieuw optrekje, ver weg van het paleis op de rots? Het zou ons allemaal niet meer verbazen in Monaco. Only time will tell!

Bron: Voici, Monaco Matin, 7 sur 7 | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws