Queen Elizabeth weer op de been en herenigd met de Cambridge’jes

Her Majesty koos voor wat quality time met haar familie.

Lees ook

Na een week binnen zitten in het paleis, is Queen Elizabeth weer buiten gespot. Voor wat quality time met haar familie reed ze naar het landgoed Frogmore, waar ze werd vergezeld door een hoop (achter)kleinkinderen!

Windsor

Het was afgelopen zondag een drukke bedoening in Frogmore, een riante woning op het landgoed Windsor. Na een periode van isolatie kon Elizabeth namelijk haar (achter)kleinkinderen in de armen sluiten. Het was de eerste keer dat de royal family elkaar weer bijeenkwam nadat de Queen positief testte op corona.

Landgoed-Windsor
Het ietwat bescheiden Windsor van HM. Bron: BrunoPress

Prinses Beatrice en haar dochter Sienna waren van de partij, net als de Cambridges. Ook prins George, prinses Charlotte en prins Louis sloten aan bij het gezelschap. Het was vooral een druk weekend voor prins George, die de dag daarvoor nog bij zijn eerste rugbywedstrijd was – en waar iedereen het vooral over één ding had.

Prins-george-kate-middleton
De jonge prins genoot afgelopen zaterdag van een rugbywedstrijd met zijn ouders. Bron: Brunopress

Tripje naar Amerika

Prinses Eugenie, haar man Jack Brooksbank en hun 1-jarige zoon August waren er niet vanwege een tripje naar Amerika. Daar spendeerden ze afgelopen weken wat tijd met prins Harry, Meghan Markle en hun kinderen Archie en Lilibet Diana.

Lichte taken

Ondanks haar coronabesmetting was de Queen afgelopen week gewoon het werk. Een woordvoerder liet weten dat sommige taken zijn uitgesteld, maar de lichte taken wel doorgang vonden. Hieronder valt het doornemen van haar beroemde rode kisten en het ondertekenen van officiële papieren. Tja, de werkzaamheden van een koningin stoppen nooit. Beterschap, H.M.!

Bron: Hello! | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook