Dave Roelvink licht tipje van de sluier over trouwplannen

Volgt na de baby ook een bruiloft? Dave Roelvink doet een boekje open over zijn relatie.

Lees ook

Voormalig bad boy Dave Roelvink is tegenwoordig een bíjna brave huisvader. In oktober 2021 werden Dave en zijn vriendin Jazzlyn namelijk ouders van zoontje Dean. In gesprek met Grazia doet de kersverse vader een boekje open over het ouderschap, zijn relatie en… een mogelijk aanzoek.

Daddy Dave

In de nieuwe realityserie Daddy Dave, die vanaf donderdag 3 maart te zien is op discovery+, zien we hoe Dave en Jazzlyn het doen als nieuwbakken ouders. Zo’n kleine erbij is immers nogal wat, maar Dave heeft er alle vertrouwen in. “Als het om Dean gaat, ben ik echt een soort waakhond. Dus ik wist wel dat het goed zou komen”, vertelt hij aan Grazia.

Baby én bruiloft?

Maar betekent zo’n klein mannetje in de familie erbij dan ook dat er binnenkort een ring aan een vinger wordt geschoven? Daar wil hij nog niet te veel over zeggen. Zo deelt hij dat Jazzlyn zeker wel wil trouwen. “Dus dat zal ooit wel gebeuren”, legt Dave uit. “Maar ik werk nog niet aan een aanzoek. We zijn net anderhalf jaar samen, hebben al een kind… Er moet ook iets blijven om naar uit te kijken.” Kortom: kleine Dean komt op de eerste plaats.

Jeugdliefdes

Anderhalf jaar samen en dan al een kind, is dat niet heel snel? De kersverse vader legt uit dat het net even anders zit: “We kennen elkaar al uit onze jeugd, toen we zestien en zeventien waren. Die verkering duurde twee jaar. Daarna zijn we acht jaar uit elkaar geweest, maar we hebben wel altijd contact gehouden”, legt hij uit. “Je kan denken dat het heel snel is gegaan, maar zo zien wij dat niet. Juist omdat we elkaar zo goed kennen. We zijn destijds ook niet uit elkaar gegaan omdat we elkaar niet meer leuk of aantrekkelijk vonden. We waren gewoon te jong.”

Uiteindelijk hebben de twee elkaar dus weer helemaal gevonden en zijn ze ontzettend happy met elkaar én met de kleine. Hoe het Dave en Jazzlyn vergaat rond de komst van hun kindje, zie je vanaf 3 maart op discovery+.

Het hele interview met Dave Roelvink over zijn gloednieuwe serie Daddy Dave, het ouderschap en zijn relatie met Jazzlyn lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag 2 maart in de winkel! 

Bron: Grazia (Agnes Hofman) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook