Rico Verhoeven en vriendin delen eerste foto samen

Samen over de gouden loper!

Lees ook

Rico Verhoeven liet een tijdje geleden al weten dat het weer goed ging in de liefde, maar pas op Valentijnsdag onthulde hij de naam van zijn nieuwe vriendin. Nu is het ook ‘Instagram official’ met een prachtige kiek vanaf de gouden loper!

Première

Een aantal weken geleden kwam boven water dat de beeldschone personal trainer en onderneemster Naomy van Beem de nieuwe vriendin van de kickbokser is. Rico nam zijn geliefde afgelopen weekend mee naar de première van zijn documentaire Rico Dream Big, waarna Naomy een reeks foto’s van hen samen op Instagram deelde. Dé moderne manier om te zeggen dat het dik aan is!

“Een hele geslaagde avond met al je belangrijke mensen, kan niet wachten totdat iedereen je docu kan zien”, schrijft Naomy bij de foto’s. “Ben super super trots op je maar dat weet je!”

Sportief stel

Naomy en Rico zijn al sinds afgelopen zomer happy together, maar nu bevestigen ze dit dus met een eerste Instagram-kiekje samen. Dat het een sportief stel is, kunnen we wel zeggen. Op haar website omschrijft Naomy zich als een ‘succesvol personal trainer, businesswomen en moeder van een zoon’ die ‘met de jaren ook heel wat BN’ers training heeft mogen geven zoals Jandino, Kim Feenstra, Boef en Rico Verhoeven.’ Aha! Zou de liefde opgebloeid zijn tussen de squatrekken en loodzware dumbells?

Op televisie

De personal trainer en haar puberzoon Isaiah (14) kun je ook al kennen van televisie. In januari deed Naomy namelijk mee aan het programma Steenrijk, straatarm, waarin ze een weekje van huis en weekbudget (80 euro in plaats van de gebruikelijke 1250) ruilde met de Friese Aouschka en Seyenna. Een waardevolle ervaring, zo deelde Naomy later op Instagram, samen met een wijze les: “Wees vrijgevig en geef liefde, want dat is waar het in het leven om gaat. Sharing is caring.”

Bron: RTL Boulevard, Naomy van Beem | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook