Wanneer Victoria Beckham de royals mag kleden

Royals zijn dol op Victoria Beckham, en Victoria Beckham is dol op de royals.

Posh Spice en prinsessen: een gouden combinatie. Niet alleen is Victoria Beckham bevriend met een aantal royals, ook laat ze zich graag door hen inspireren. En andersom! Een kijkje in de koninklijke kledingkasten.

Koningin Máxima

Onze koningin shopt niet regelmatig uit de collectie van Victoria Beckham. Voor zover we weten heeft Máxima één japon van de modeontwerpster en zangeres, maar wel een exemplaar waar ze groot fan van is. Ze droeg het felpaarse jurkje zowel tijdens online evenementen als tijdens een ‘offline’ uitstapje.

Maxima-in-Victoria-Beckham
Beeld: BrunoPress

Máxima heeft deze jurk al een aantal jaar in de kast hangen. Tegenwoordig is de japon alleen nog in het groen verkrijgbaar voor zo’n 1150 euro.

Beeld: BrunoPress

Kroonprinses Mary

Net als koningin Máxima is de Deense kroonprinses Mary behoorlijk trouw aan één VB-kledingstuk. Deze door Vic ontworpen lichtblauwe blouse heeft Mary al talloze keren uit de kast getrokken – hij is zo goed te combineren – en schopte het zelfs tot dit officiële gezinsportret. Veelzijdig met Victoria!

Photo: Franne Voigt © Kongehuset

Koningin Letizia

In de garderobe van de Spaanse reina Letizia is het altijd smullen. Van felrode leren laarzen tot drukke dierenprintjes, alles is geoorloofd bij Leti. Vandaar zijn we niet verbaasd dat de koningin dit jurkje uit de collectie van Victoria Beckham koos. Ook de voormalige Spice Girl zelf was in haar nopjes met deze look van Letizia. “Wat een prachtige familie en koningin Letizia ziet er stylish uit in een van mijn favoriete VB-jurken”, deelde Victoria goedkeurend in haar Instagram Stories.

Beeld: BrunoPress

Gravin Sophie

Zo’n kek printje is ook wel weggelegd voor gravin Sophie van Wessex, de schoondochter van Queen Elizabeth. Sophie is misschien wel de grootse royal fan van Victoria’s kleding. De gravin shopt graag bij VB voor haar pakken en jurkjes en werd zo dé koninklijke ambassadeur van het label. Totdat Meghan in beeld verscheen, tenminste, waarover later meer…

Beeld: BrunoPress

Koningin Rania

Koningin Rania van Jordanië en Victoria Beckham kennen elkaar persoonlijk (ze is niet de enige royal: ook bij Kate en William komen de Beckhams naar verluidt graag over de vloer) en weten elkaar zeker te inspireren op modegebied. Terwijl Rania zo nu en dan in een stijlvolle blouse van VB verschijnt, noemt de modeontwerpster de altijd goedgeklede koningin haar stijlicoon. “Ik word altijd enorm geïnspireerd door koningin Rania, die hier VB draagt”, schreef Vic over onderstaande foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Hertogin Meghan

Een royal die de verkoop van Victoria Beckhams kleding naar nóg grote hoogte tilde, is zonder twijfel Meghan Markle, de hertogin van Sussex. Ze droeg een trui van VB op haar officiële verlovingsfoto’s met prins Harry en koos vervolgens meermaals voor het Britse label, zoals hier met een witte midi-jurk.

Beeld: BrunoPress

Ook na de royal exit verscheen Meghan Markle in ontwerpen van Victoria. Naar verluidt kunnen de twee goed met elkaar opschieten, en ook over Meghan heeft de modeontwerpster zich in het verleden lovend uitgesproken. Ook zou Victoria Meghan onder de vleugels hebben genomen toen ze net naar Londen was verhuisd. Victoria is, naast ontwerper voor de royals, ook een koninklijke steun en toeverlaat.

Bron: Hello! Magazine, Grazia UK, New My Royals | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws