Modieus uitstapje voor de Monaco’s

Prinses Stéphanie zat front row bij haar dochters Fashion Week show.

Lees ook

Koninklijk bezoek tijdens Paris Fashion Week, want prinses Stéphanie van Monaco woonde een modeshow bij. Niet zomaar eentje, maar de fashionshow van haar dochter Pauline Ducruet. 

Prinses Stéphanie

Pauline Ducruet, de 27-jarige kleindochter van prinses Grace Kelly en het nichtje van prins Albert, richtte in 2018 de genderloze kledinglijn op genaamd Alter. In haar recente collectie benadrukt ze de kenmerkende mix van edgy glamour van het merk die voor iedereen is ontworpen. Want, liet Pauline eerder weten: “Ik ontwerp voor mensen, niet voor genders.”

Met een oma die na haar dood nog steeds als stijlicoon wordt gezien en een moeder die jaren gewerkt heeft als fotomodel, is mode er bij Pauline met de paplepel ingegoten. Niet zo raar dus dat prinses Stéphanie op de eerste rij zat om haar dochter te steunen – en dat is niet de eerste keer.

Prinses-Stephanie-Pauline-Decruet
Bron: ProShots

Voor de gelegenheid droeg Stéphanie een rood leren jack die ook uit de collectie van haar dochter komt. Ze combineert het met een donkere spijkerbroek en zwarte haklaarzen. Zoals we van prinses Stéphanie gewend zijn, past haar mondkapje naadloos bij de rest van haar outfit.

Prinses-Stephanie-Pauline-Decruet
Moeder en dochter backstage, na de show. Bron: ProShots

Pauline Ducruet

Pauline is de dochter van Stéphanie uit haar huwelijk met haar voormalige lijfwacht Daniel Ducruet. Het stel kreeg twee kinderen, Louis en Pauline, voordat ze in 1995 in het huwelijksbootje traden. Helaas was het huwelijk van korte duur, want het jaar daarop scheidden ze alweer. Net als veel andere Grimaldi’s groeie Pauline op als een echte Monegaskisch modemeisje. Alter, de modelijn van Pauline, is een uitbreiding van haar modestudies in Parijs aan het Istituto Marangoni en New York City. Met stages bij Vogue en Louis Vuitton op haar naam staan, zijn we benieuwd wat we in de toekomst van haar gaan horen!

Bron: People.com | Beeld: Pro Shots / SIPA USA

Laatste nieuws

Zie ook