Dit favoriete wimperserum van Meghan Markle gaat elke 33 seconden over de toonbank

Dit is het geheim achter die prachtige lange wimpers!

Iedereen heeft wel een mening over wimperserums. Werkt het nu ontzettend goed of juist averechts? Meghan weet het in ieder geval zeker: haar persoonlijke favoriet doet wonderen!

In Allure Magazine verklapt Meghan dat het geheim van haar lange wimpers gewoon uit een flesje komt. Ze zweert namelijk bij het wimperserum van Revitalash. En daarin is ze niet alleen. Het serum gaat namelijk iedere 33 seconden over de (virtuele) toonbank.

Easy-peasy

Niet zo gek ook, want volgens het merk krijg je langere, volle wimpers in slechts 12 weken. En het enige wat je ervoor hoeft te doen, is iedere dag braaf een lijntje trekken langs de aanzet van je wimpers. Easy peasy, die natural beauty look van Meghan!

Met resultaat

“Ik durf wel te zeggen dat mijn wimpers zo lang geworden zijn als maar kan!” sprak Meghan Markle destijds lovend over het product. En ze is niet de enige die resultaat ziet. In beautyreviews over heel het internet wordt het wimperserum geprezen, omdat-ie echt schijnt te doen wat het merk belooft: langere wimpers in een paar weken. Het kost je een extra stap in je beautyroutine en zo’n 70 euro voor een serum, maar dan heb je wél lange lashes waarmee je een prins kunt veroveren.

Bron: Glamour UK, Allure | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws