Zo ziet de onbekende vriend van Britt Dekker eruit

De presentatrice is al jaren samen met haar grote liefde.

Lees ook

Britt Dekker is gerust een van de bekendste gezichten van de Nederlandse televisie te noemen: de presentatrice schittert in verschillende succesvolle programma’s en is ook nog eens een getalenteerd paardrijdster. Minder bekend is dat ze al jarenlang samen is met haar vriend en grote liefde Max. Tijd voor een voorstelrondje!

Eerste ontmoeting

Britt Dekker ontmoette haar vriend Max Apotowski door haar televisiecarrière. Max was namelijk de eindredacteur van het programma Waar Rook is…Zijn Britt & Ymke, dat in 2013 op de buis verscheen. Dat de vonk oversloeg, kwam voor Britt als een behoorlijke verrassing. “Ik had het zelf ook nooit verwacht, maar we zijn zo verliefd als wat”, vertelde de presentatrice in 2014 over haar toen prille relatie. “Maar nu we inmiddels al bijna vier maanden samen zijn, voelt het verkeerd om er nog langer over te liegen. Max is mijn vriend en ik ben dól op hem. Ik heb zelfs al de sleutel van zijn huis gekregen.” Inmiddels zijn we al zo’n acht jaar verder en zijn Britt en Max nog altijd gelukkig samen.

Tegenpolen

‘Opposites attract’ lijkt helemaal te kloppen voor Britt en Max. In gesprek met Beau Monde vorig jaar liet de presentatrice weten dat zij en haar lief echte tegenpolen zijn, maar elkaar daardoor juist aanvullen. “Ik ben een soort wandelende vuilnisbelt, Max is supernetjes”, onthulde de televisiester. “We zijn zo tegengesteld dat we ons soms afvragen waarom onze relatie zo soepel loopt. Tegenpolen kunnen goed werken. Wat ik niet ben, is hij. Hij is het bolletje, ik de kroket. Samen zijn we een broodje kroket en dat is lekkerder dan alleen het broodje of alleen de kroket.”

Hoe zit het met trouwplannen en een eventuele kinderwens? En wie is die mysterieuze Max nu eigenlijk? Dit artikel gaat verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook