Zo ziet de onbekende vriend van Britt Dekker eruit

De presentatrice is al jaren samen met haar grote liefde.

Trouwplannen

Hoewel Britt en haar vriend het wel zien zitten om in het huwelijksbootje te stappen, zit daar wel een bepaalde voorwaarde aan verbonden. Max wil best op één knie gaan voor Britt, maar wel pas als ze zes weken achter elkaar ‘de troep achter haar kont opruimt,’ vertelde de presentatrice en paardenfanaat eerder aan Beau Monde. En zoals gezegd is dat nogal een lastig puntje voor de rommelig aangelegde Britt.

Romantische kiekjes op Britts Instagram-pagina hoeven we in ieder geval niet te verwachten – daar poseert ze liever met haar beeldschone paard. Toch maakte de presentatrice jaren geleden één uitzondering en deelde ze deze lieve foto met Max (links).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

‘Kleine kroketjes’

Aangezien Britt en Max elkaar ‘aanvullen als een broodje kroket’ en nadenken over een bruiloft, vroeg Beau Monde zich af of er mogelijk ook kleine broodjes kroket op de planning staan. “Ik weet het niet”, zegt Britt over haar kinderwens. “Ik denk wel eens dat moeder-zijn helemaal niet zo geweldig is. Natuurlijk hou je superveel van je kinderen, zijn zij het belangrijkste wat er is, maar het lijkt me ook een extreem grote verantwoordelijkheid, veel zorgen. Voor nu hou ik het bij de paarden.”

Bron: Beau Monde, Vriendin | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws