Zo ziet de partner van Britt Dekker eruit

Britt en haar vriend Max zijn echte tegenpolen.

Lees ook

Britt Dekker is gerust een van de bekendste gezichten van de Nederlandse televisie te noemen, maar haar vriend is daarentegen zelden in beeld. En dat is niet het enige waarin ze tegenpolen zijn! Wie is Max, de partner van de presentatrice, eigenlijk? Tijd voor een voorstelrondje!

Eerste ontmoeting

Britt Dekker ontmoette haar vriend Max Apotowski door haar televisiecarrière. Max was namelijk de eindredacteur van het programma Waar Rook is…Zijn Britt & Ymke, dat in 2013 op de buis verscheen. Dat de vonk oversloeg, kwam voor Britt als een behoorlijke verrassing. “Ik had het zelf ook nooit verwacht, maar we zijn zo verliefd als wat”, vertelde de presentatrice in 2014 over haar toen prille relatie. “Maar nu we inmiddels al bijna vier maanden samen zijn, voelt het verkeerd om er nog langer over te liegen. Max is mijn vriend en ik ben dól op hem.” Inmiddels zijn we al zo’n acht jaar verder en zijn Britt en Max nog altijd gelukkig samen.

Tegenpolen

‘Opposites attract’ lijkt helemaal te kloppen voor Britt en Max. In gesprek met Beau Monde vorig jaar liet de presentatrice weten dat zij en haar lief echte tegenpolen zijn, maar elkaar daardoor juist aanvullen. “Ik ben een soort wandelende vuilnisbelt, Max is supernetjes”, onthulde de televisiester. “We zijn zo tegengesteld dat we ons soms afvragen waarom onze relatie zo soepel loopt. Tegenpolen kunnen goed werken. Wat ik niet ben, is hij. Hij is het bolletje, ik de kroket. Samen zijn we een broodje kroket en dat is lekkerder dan alleen het broodje of alleen de kroket.”

Trouwplannen

Hoewel Britt en haar vriend het wel zien zitten om in het huwelijksbootje te stappen, zit daar wel een bepaalde voorwaarde aan verbonden. Max wil best op één knie gaan voor Britt, maar wel pas als ze zes weken achter elkaar ‘de troep achter haar kont opruimt,’ vertelde de presentatrice en paardenfanaat eerder aan Beau Monde. En zoals gezegd is dat nogal een lastig puntje voor de rommelig aangelegde Britt.

Romantische kiekjes op Britts Instagram-pagina hoeven we in ieder geval niet te verwachten – daar poseert ze liever met haar beeldschone paard. Toch maakte de presentatrice jaren geleden één uitzondering en deelde ze deze lieve foto met Max (links).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

‘Kleine kroketjes’

Aangezien Britt en Max elkaar ‘aanvullen als een broodje kroket’ en nadenken over een bruiloft, vroeg Beau Monde zich af of er mogelijk ook kleine broodjes kroket op de planning staan. “Ik weet het niet”, zegt Britt over haar kinderwens. “Ik denk wel eens dat moeder-zijn helemaal niet zo geweldig is. Natuurlijk hou je superveel van je kinderen, zijn zij het belangrijkste wat er is, maar het lijkt me ook een extreem grote verantwoordelijkheid, veel zorgen. Voor nu hou ik het bij de paarden.”

Bron: Beau Monde, Vriendin | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook