Zo ziet de knappe vriendin van Mart Hoogkamer eruit

Wat een prachtige verschijning!

Lees ook

Tatoeage

Al zijn ze nog niet superlang samen, Mart en Jennifer zijn wel zeker van elkaar. Mart: “Jen is de vrouw voor mij.” Natúúrlijk staat de naam Jennifer dan ook op het zwaar getatoeëerde lijf van de jonge zanger. Jennifer: “Dat was al na drie of vier maanden. Hij zei dat hij me iets ergs moest vertellen, hij had er pijn van. Ik dacht dat hij ging zeggen dat onze relatie het toch niet ging worden. Maar nee. De tatoeage laten zetten, was zijn manier om te zeggen dat hij het met me meende.”

Knappe verschijning

Tijd om eens te kijken hoe die knappe verschijning aan de zijde van Mart Hoogkamer eruitziet. Op Instagram deelt Jennifer regelmatig mooie kiekjes van zichzelf. De beauty groeit snel op Instagram en heeft inmiddels al ruim 35 duizend volgers verzameld. Ook Mart zelf deelt regelmatig foto’s van hen samen. Kijk mee:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mart Hoogkamer (@marthoogkamer)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mart Hoogkamer (@marthoogkamer)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mart Hoogkamer (@marthoogkamer)

Weer samen

Eerder vertelde Mart in gesprek met Shownieuws al eens openhartig over zijn relatie met Jennifer. De twee waren namelijk al eerder een setje, maar gingen toen uit elkaar. Gelukkig vindt ware liefde altijd zijn weg, en zijn de twee tegenwoordig weer samen. “Jennifer en ik zijn heel goed met elkaar. Het loopt op rolletjes gelukkig”, aldus een verliefde Mart.

De zanger is door zijn zomerhit veel van huis en heeft daardoor niet veel tijd om bij Jennifer te zijn. Toch genieten ze van de momenten dat ze wel bij elkaar kunnen zijn. Ook staat ze volledig achter hem, zo legt Mart uit. “Zij gunt mij al het succes. Zij schopt mij ook onder mijn kont van: ‘Ga nou je ding doen waar je het best in bent en doe gewoon je ding waar je je goed bij voelt.’ En ik denk dat daar heel weinig vrouwen van zijn.” Een prachtig paar!

Bron: Beau Monde, Grazia, Shownieuws, Instagram @jennifermua1 | Beeld: Brunopress, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook