Te schattig: zo zag Sylvie Meis er vroeger uit

Met dank aan Sylvie's broer Daniel: een té lieve peuterfoto.

Lees ook

Door haar carrière als presentatrice, actrice en model staat Sylvie Meis alweer ruim twintig jaar in de spotlights. Nog altijd scrollen we graag door de plaatjes van haar sportieve en glamourous leven op Instagram. Broer Daniel Meis verraste zijn volgers echter met een heel andere foto van zijn beroemde zus.

Piepjonge Sylvie

Daniel Meis, de broer van Sylvie, deelde afgelopen jaar speciaal voor de verjaardag van de presentatrice een reeks bijzondere foto’s op Instagram. Daarbij haalt hij ook een paar mooie herinneringen op. “Of we nu midden in de nacht samen een currywurst eten, roze champagne drinken tijdens een voetmassage, doen alsof we kunnen dansen of op onze driewielers in Hoogstraten rijden: met jou is alles geweldig”, begint Daniel in zijn bericht.

Al die mooie momenten voorziet Daniel ook van een leuke foto. Op het laatste kiekje in deze reeks zien we Sylvie inderdaad op een driewieler. Wat een dot van een peuter! Herken jij de presentatrice in deze foto van vroeger?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daniel Meis (@drmeis)

Van jongs af aan

Deze kleine Sylvie wist al dat ze later grootse dingen zou bereiken, onthulde de presentatrice eerder in een interview met Grazia. “Ik denk dat er altijd een soort streberigheid in mij heeft gezeten. Van jongs af aan wist ik dat ik ‘anders’ was en dat dit mijn unique selling point zou worden. Ik wist nog niet wat ik ging doen, maar wel dat het iets groots zou zijn. Je moet er altijd van uitgaan dat je ergens de beste in wordt. Of dat werkelijk zo is, is subjectief, maar ik heb me al jong voorgenomen dat ik trots op mezelf wilde zijn.” En dat mag je zeker zijn, Sylvie!

Bron: Grazia, Libelle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook