[Gesloten] Winactie! Maak kans op een slim deurslot van Yale

Maak de toegang tot je huis makkelijker, handiger en veiliger met dit slimme deurslot.

Lees ook

Is het dit voorjaar niet alleen tijd voor een grote schoonmaak, maar ook voor een handige upgrade van je huis? Met het slimme deurslot Linus van Yale tover je jouw stulpje om tot een technisch hoogstandje. Beau Monde mag een van deze handige smart locks weggeven!

Slim slot

Je sleutel beschadigd of kwijtgeraakt? En geen idee meer wie er allemaal een reservesleutel van jouw woning heeft? Een slim deurslot maakt een einde aan zulke herkenbare struggles.

Het slimme Linus-deurslot van Yale opent jouw deur bijvoorbeeld automatisch wanneer je in de buurt bent (lees: nooit meer in je handtas rommelen om je sleutels te vinden met zware boodschappen in je hand) en vergrendelt ‘m weer automatisch wanneer je weggaat. Daarnaast kun je op een heel eenvoudige manier toegang geven aan gasten, buren, vrienden of familie door virtuele sleutels aan te maken. Via de Yale Access app heb zie je precies wie er allemaal jouw deur kan openen, en pas je dit ook in een handomdraai weer aan. Als dát geen smart lifestyle is!

Veiligheid

Maar is dat wel veilig, zo’n slim deurslot? Geen zorgen: je hebt alleen toegang tot je Yale Access app account door middel van 2-factor authenticatie. Er wordt altijd gevraagd om een extra verificatie via telefoon of mail, waardoor niet zomaar iedereen bij je virtuele sleutels kan. Daarnaast kun je de app en alle ‘sleutels’ op elk moment blokkeren, bijvoorbeeld wanneer je je telefoon bent kwijtgeraakt. Over je gegevens hoef je je ook geen zorgen te maken: die zijn allemaal ‘versleuteld’ op het hoogste veiligheidsniveau, vergelijkbaar met internetbankieren.

Je kunt juist zeggen dat je huis extra goed beveiligd wordt dankzij het slimme deurslot Linus. Je kunt er bijvoorbeeld ook de slimme verlichting van Philips Hue op aansluiten, zodat er in het donker automatisch een lamp aanspringt wanneer je de deur opent. En deze slimme verlichting kun je weer laten samenwerken met je alarmsysteem, zodat je slimme verlichting indringers kan afschrikken of buren kan waarschuwen met rood licht. Bovendien houd je op een afstandje heel eenvoudig in de gaten wie wanneer je huis binnenkomt en of de deur wel goed gesloten is als je ook de Bridge hebt geïnstalleerd – waarover hieronder meer!

Wat nog meer?

Je slimme deurslot kun je met behulp van een aantal extraatjes nog slimmer maken. Een handig accessoire is de keypad. Daarmee kun je ook toegang geven via een code. Ideaal voor als je je telefoon een keertje niet op zak hebt, voor de kinderen of eventueel voor Airbnb-gasten. Wie helemaal van de technische foefjes is, verbindt het slimme deurslot Linus ook met de Yale Connect Wifi Bridge. Dan krijg je nog meer mogelijkheden, zoals de deur vergrendelen of openen met je stem (via je Google Assistant of Apple Homekit) of mensen op afstand toegang verlenen tot je huis. Dat betekent: al die outfits die je bestelt, kan de postbode direct in de gang neerzetten – ook als je niet thuis bent.

Hoewel het slot dus een echte alleskunner is, hoef jij dat niet te zijn om hem te installeren. Je kunt de Yale Linus binnen mum van tijd instellen via de app. Controleer wel van tevoren even of dit slimme deurslot ook compatibel is met het huidige, mechanische slot van je deur. Dit doe je via deze deur checker.

Zie jij het wel zitten, zo’n slim slot op je deur? Beau Monde mag het slimme deurslot Linus van Yale inclusief Connect Bridge weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is onderstaand formulier invullen en insturen voor 25 april 2022.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden

Meedoen? Leuk! Let wel even op onze voorwaarden: Deze actie loopt tot en met 25 april 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Beau Monde niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

 

Laatste nieuws

Zie ook