Heb jij zin in een magisch feestje bij Disney?

De dertigste verjaardag van Disneyland Parijs wordt groots gevierd!

Lees ook

Wie is er niet opgegroeid met Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy? Of zat weg te zwijmelen bij het sprookje van Sneeuwwitje, Doornroosje en De Kleine Zeemeermin? En zeg nou zelf: stiekem vinden we alle Disney-verhalen nog steeds heerlijk. Net als de plek waar alle Disney-magie samenkomt! Disneyland Paris is nog betoverender dan ooit, want het pretpark bestaat alweer 30 jaar. Kom jij ook naar het magische feestje? 

30 is natuurlijk een hele leeftijd. En dat laten de Disney-figuren ook niet zomaar aan zich voorbijgaan, want een feestje vraagt uiteraard om flink wat glitter en glamour. Dus hebben ze zichzelf getrakteerd op nieuwe ‘iriserende’ outfits met de nodige bling, waarbij onze favoriete diva Minnie Mouse er weer sprankelend uitziet.

Niet voor niets heet de nieuwe Disneyland Paris-show dan ook: ‘Dream… and Shine Brighter’. 30 Disney-figuren en dansers met kleurrijke praalwagens en de nieuwe, unieke soundtrack ‘Un monde qui s’illumine‘ laten je swingen bij het (gerenoveerde) Kasteel van Doornroosje.

En ’s avonds word je ter gelegenheid van het verjaardagsfeest (voor beperkte tijd, dus wees er snel bij!) getrakteerd op de licht- en luchtshow met maar liefst 200 drones. Het nieuwe spektakel Disney D-Light combineert videoprojecties, verlichte waterstralen, lichteffecten, mist, beroemde Disney-liedjes en drones voor nog meer magie rond het iconische kasteel. Probeer niet stijl achterover te vallen van verbazing!

Daarnaast is het natuurlijk ouderwets genieten van attracties als Pirates of the Caribbean, It’s a Small World, Tower of Terror, Ratatouille: The Adventure (onze favoriet!), Buzz Lightyear Laser Blast, Crush’s Coaster en Big Thunder Mountain. En natuurlijk van shows als Mickey and the Magician (vanaf 23 april), Lion King: Rhythm of the Pride Lands, Frozen: A Musical Invitation en Disney Stars on Parade; deze mag je ook zeker niet missen. Het is eigenlijk gewoon te veel om op te noemen.

Vergeet in alle festiviteiten niet om een selfie te nemen met je favo Disney-karakter! Wij gaan uiteraard met fashionista Minnie Mouse op de foto, zeker als ze in haar divalicous feestoutfit langs paradeert. Of misschien spot je Minnie wel in haar nieuwe broekpak, die speciaal voor haar is ontworpen door designer Stella McCartney voor het 30-jarig bestaan. “Minnie heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. Ze heeft zo’n geweldige stijl! Ik kan niet wachten tot je deze nieuwe look in Disneyland Paris ziet.” 

Dus… wanneer ga jij Minnie Mouse (en de rest natuurlijk!) opzoeken in Disneyland Paris?

Beeld: © Disneyland Paris

Laatste nieuws

Zie ook