Meghan Markle duikt op in songfestivalnummer

Hoe komt Meghan aan haar gezonde haar?

Lees ook

Meghan Markle heeft dit jaar een bijzondere link met het Eurovisie Songfestival. De hertogin van Sussex is namelijk het onderwerp van een van de nummers op het liedjesfestijn. En dan met name haar uh, gezonde haar.  

In Corpore Sano

De inzending van Servië heeft dit jaar een koninklijk tintje. Zangeres Konstrakta zingt in het nummer In Corpore Sano namelijk over Meghan Markle. ‘Wat zou het geheim kunnen zijn van Meghan Markle’s gezonde haar?’ vraagt ze zich af in het nummer. ‘Wat kan het zijn?’ Ik denk dat helemaal draait om goede hydratatie’, zingt ze in het lied.

Of dit ook daadwerkelijk het geheim is voor de stralende lokken van Meg? Wellicht kan de hertogin ons er zelf iets over vertellen. Vooralsnog moeten we het doen met de aannames die Konstrakta in haar inzending doet. Het opvallende nummer, dat verder helemaal om gezondheid draait, heeft de Servische zangeres in elk geval een plekje op het Eurovisie Songfestival opgeleverd.

Bekijk hieronder de videoclip van In Corpore Sano. Typisch Eurovisie, nietwaar?

Turijn, here we come

Het Eurovisie Songfestival werd vorig jaar gewonnen door de Italiaanse band Måneskin. Dit jaar wordt het liedjesfestijn dan ook georganiseerd door Italië, om precies te zijn in Turijn. Zangeres S10, artiestennaam van Stien den Hollander, gaat ons land in mei vertegenwoordigen met haar nummer De Diepte, dat deze week uitkwam. De zangeres vertelde eerder al wat muziek voor haar betekent. “Het geeft mij moed. Muziek is voor mij het allerbelangrijkste wat er bestaat. Voor wie diepe dalen kent, of hoge pieken. Voor wie danst voor de spiegel, of liever in de schaduw blijft.”

Met De Diepte staat S10 op 10 mei in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Als zij met haar nummer genoeg punten verzamelt van het publiek, mag ze bovendien door naar de grote finale op 14 mei. Fingers crossed!

Bron: Newsweek, YouTube (Eurovision Song Contest) | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook