Aha! Dit zijn de 10 populairste vrouwenparfums ooit

Nog op zoek naar een cadeautje voor jezelf (je hebt het sowieso verdiend) of iemand anders? Dan geeft deze lijst je ongetwijfeld inspiratie.

Estee Lauder – Bronze Goddess

Als zomer een parfum was… Vakantie in een flesje. Dé favoriet voor de meest zonnige dagen met noten van kokosnoot, vanille, amber en sandelhout. (€68,13 – 100 ml – Douglas)

Lancôme – La Vie Est Belle

Van deze parfum zijn 5000 versies gemaakt in 3 jaar tijd, voordat hij op de markt kwam. Maar het was het waard, want het is nu een van de bestverkochte en meest geliefde geuren ter wereld. (€73 – 30 ml – de Bijenkorf)

Viktor & Rolf – Flowerbomb

Een bloemenexplosie in een flesje. (€74,95 – 30 ml – Ici Paris XL)

Giorgio Armani – Sì

Sì is precies wat een hele hoop vrouwen zeggen tegen deze parfum van Armani, met noten van nectar van zwarte bes, chipre en blonde muskus. (€71,50 – 30 ml – de Bijenkorf)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Profumo Parfum (@profumo_parfum)

Yves Saint Laurent – Black Opium

En last but not least! Voor alle liefhebbers van rock-’n’-roll met als belangrijkste ingrediënt: koffie. Verder ook roze peper en witte bloemen. (€68,94 – 30 ml – Ici Paris XL)

Mocht je een van deze parfums in huis hebben gehaald en vervliegt jouw lievelingsluchtje sneller dan je zou willen? TikTok helpt ons weer eens uit de brand! Volgens een filmpje op het platform schijnt vaseline namelijk dé truc te zijn om de geur van je parfum langer vast te houden. Breng wat vaseline aan op je huid en spray daar je parfum op, in plaats van direct op de huid. En you’re good to go!

Bron: Glamour | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws