Hoe denken Harry en Meghan over een derde kindje?

De Sussexjes zijn er duidelijk over!

Prins Harry en hertogin Meghan verwelkomden vorig jaar dochtertje Lili. Hoewel het nog maar kortgeleden voelt dat dit blijde nieuws naar buiten werd gebracht, beginnen royaltyfans zich alweer af te vragen of we nog een klein Sussexje kunnen verwachten. Harry en Meghan zijn er duidelijk over!

Archie en Lili

Kort na de geboorte van zoontje Archie in 2019 was prins Harry al duidelijk over de grootte van zijn jonge gezinnetje. In gesprek met Dr Jane Goodall liet hij ontvallen dat hij ‘maximaal twee kinderen’ wilde. En of de hertog van Sussex daar nog steeds zo over denkt?

Daar lijkt het wel op. Een jaar geleden, tijdens het beroemde Oprah-interview, lieten Harry en Meghan weten dat hun gezin met twee kinderen compleet is. “Zijn jullie na deze baby klaar met kinderen?” vroeg Oprah. Waarop Harry antwoordde: “Dan zijn we klaar. Een jongen en dan een meisje, wat wil je nog meer?” “We houden het bij twee!” viel Meghan hem bij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

Verlies

Hoewel Harry en Meghan nu duidelijk gelukkig zijn met hun family of four, maakten ze een droevige periode door tijdens Meghans tweede zwangerschap. Eind 2020 liet de hertogin weten dat ze eerder dat jaar een miskraam had gehad. “Een kind verliezen betekent dat je een bijna ondragelijk verdriet moet dragen, eentje die veel mensen ervaren maar waar maar weinig mensen over praten”, schreef Meghan daarover.

Gezinsuitbreiding

Bij de Sussexjes hoeven we dus niet op nog een royal baby te rekenen. Maar hoe zit ’t met de Cambridges? Kate Middleton liet zich onlangs ontvallen dat ze openstaat voor een vierde kindje, maar prins William denkt daar anders over.

“William maakt zich altijd zorgen als ik kinderen van minder dan een jaar oud ontmoet”, vertelde hertogin Kate afgelopen maand tijdens een bezoek aan Denemarken. “Ik word er heel erg broody van. Dan kom ik thuis en zeg ik: ‘Laten we er nog eentje nemen.’”

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws