James Middleton zet Alizée en Kate in het zonnetje

De zakenman bracht een prachtig eerbetoon aan de belangrijkste vrouwen in zijn leven.

De (semi-)royals zetten elkaar gisteren massaal in het zonnetje. Zo bracht James Middleton een eerbetoon aan zijn vrouw Alizée en zus Kate. De Cambridge’jes deelden op hun beurt een aantal nostalgische kiekjes van de Queen. 

Belangrijkste vrouwen

James Middelton gebruikte Internationale Vrouwendag gisteren om een emotioneel eerbetoon te brengen aan de belangrijkste vrouwen in zijn leven. De ‘broer van’ en hondenvoerverkoper deelde een zeldzame foto van zijn vrouw Alizée Thevenet op Instagram. Daarop zien we zijn geliefde een lammetje de fles geven, terwijl ze achter in hun Land Rover zit met hun twee honden om zich heen. Alizée zit hierbij heerlijk in het zonnetje en is simpel doch stylish gekleed in een spijkerbroek, geruite blouse en bruin gilet. Looking good! 

“We vieren Internationale Vrouwendag door onze liefde voor honden, omdat ze ook de beste vriend van vrouwen zijn”, begint James zijn eerbetoon. Naast zijn prachtige vrouw, zet hij ook zijn zussen, Kate en Pippa Middleton, en hun moeder, Carole Middleton, in het zonnetje. “Ik heb het geluk omringd te zijn door ongelooflijke vrouwen, mijn vrouw, mijn moeder, mijn zussen, mijn vrienden, mijn collega’s en nog veel meer die me elke dag inspireren. Fijne Internationale Vrouwendag.” Lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door James Middleton (@jmidy)

Strijd tegen depressie

De afgelopen jaren heeft James vaker openhartig verteld hoe zijn familie hem bijstond in zijn strijd tegen depressie. De Middleton-telg bracht een jaar door in cognitieve gedragstherapie, waarbij hij soms sessies bijwoonde met zijn familie – waaronder zus Kate. “Dat was zo belangrijk, omdat ze me hielpen te begrijpen hoe mijn geest werkte”, aldus James. “En ik denk dat de therapie me hielp omdat ik mijn familie niet nodig had om te zeggen: ‘Wat kunnen we doen?’ Het enige wat ze konden doen was gewoon naar een aantal therapiesessies komen om het te begrijpen”, vertelde hij in 2019 aan The Telegraph.

Oude kiekjes

William en Kate hebben op hun beurt een zeldzaam eerbetoon gebracht aan Queen Elizabeth, wederom ter ere van Internationale Vrouwendag. Op Instagram delen de hertog en hertogin van Cambridge een reeks foto’s van de Queen, die onlangs haar platinumjubileum vierde, door de eeuwen heen. “Moeder, grootmoeder, overgrootmoeder en staatshoofd, de buitengewone heerschappij van de koningin is langer dan welke andere monarch in de Britse geschiedenis dan ook”, klinkt het in de caption. Ze prijzen haar tevens voor ‘het inspireren van een natie’ en het wijden van haar leven aan dienstbaarheid.

Zo zien we een prachtig zwart-wit portret van de Queen in haar jongere jaren. Op de derde foto zien we prins Charles de hand van Elizabeth kussen tijdens een polowedstrijd in 1988. Maar we krijgen ook wat recentere plaatjes voorgeschoteld, waaronder een kiekje met William en Kate tijdens de Chelsea Flower Show in 2019. En natuurlijk kan een foto met de kleinkinderen niet ontbreken!

Bron: Hello! Magazine, People, Instagram @jmidy @dukeandduchessofcambridge en @clarencehouse | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws