Wow! Zo ziet Jessica Simpson er tegenwoordig uit

Jessica, is that you?

Jessica Simpson heeft jaren geleden in het programma Newlyweds voor flink wat iconische quotes gezorgd. Inmiddels is het al meer dan zestien jaar geleden dat we Jessica en ex-hubby Nick Lachey in het MTV-programma zagen. Hoe gaat het nu eigenlijk met Jessica?

Uitspraken

“Ben ik nu kip of tonijn aan het eten? Ik weet dat het tonijn is, maar er staat kip van de zee op”, “De enige sport die ik doe is winkelen” en “23 is oud! Het is bijna 25, wat bijna midden twintig is”, zijn slechts een paar van de legendarische uitspraken van Jessica destijds.

Back in the day – en stiekem nog steeds – konden wij ons uren vermaken met de programma’s op MTV. Van Room Raiders tot Dismissed: deze iconische shows hebben een speciaal plaatsje in ons hart. Net zo’n pareltje was Newlyweds: Nick and Jessica. Hierin volgden we het leven van Nick Lachey en Jessica Simpson, die net in het huwelijksbootje waren gestapt. Met de nuchterheid van Nick en de spontane en soms dommige momentjes van Jessica was dit pure entertainment.

Doorbraak

Waar Nick al bekend was bij het grote publiek als lid van boyband 98 Degrees, brak Jessica door het realityprogramma ook eindelijk door als zangeres. Zo werd haar single With You een enorme hit in de Verenigde Staten. Later maakte ze haar acteerdebuut in The Dukes of Hazzard, waarin ze Daisy Duke speelde. Na slechts drie jaar getrouwd te zijn besloten Jessica en Nick uit elkaar te gaan, omdat ze te veel uit elkaar waren gegroeid. Enne, dat betekende natuurlijk ook het einde van Newlyweds. Sad!

Benieuwd naar hoe het nu met Jessica gaat? Lees gauw verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2

Laatste nieuws