Zo ziet de broer van Lieke van Lexmond eruit

Jits van Lexmond heeft dezelfde stralende lach als zijn zussen.

Lees ook

Dat Lieke van Lexmond een zus heeft, weten de meeste mensen wel. Jetteke van Lexmond staat zelf ook regelmatig in de spotlights, door haar werk als stylist. Maar wist je dat de Lieke ook nog een broer heeft? 

Zus

Lieke deelt regelmatig een foto samen met haar zus op social media. Daarnaast staat haar zus zelf ook regelmatig in de spotlights. Grote kans dus dat je Jetteke weleens voorbij hebt zien komen, of dat haar naam je bekend voorkomt. Jetteke van Lexmond werkt namelijk als stylist en is zowel nationaal als internationaal doorgebroken in de modewereld. De knappe blondine weet alles over kleding en de nieuwste trends, al wil pleit ze vooral voor een eigen stijl. Niet met álle fashiontrends meelopen, dus.

Lieke en Jetteke hebben een hechte zussenband en zijn twee handen op één buik. Ze hebben veel met elkaar gemeen en lijken qua uiterlijk ook veel op elkaar. Ook zakelijk zijn de zussen met elkaar verboden. Met hun bedrijf Moon Sisters ontwikkelen ze maankalenders en beautyproducten. Benieuwd hoe Jetteke eruitziet? Hieronder delen we enkele kiekjes van de beauty.

Natuurlijk kan een lief kiekje met Lieke niet ontbreken in het rijtje. Vorige maand mocht de presentatrice veertig kaarsjes uitblazen en dat was reden genoeg voor Jetteke om haar sis in het zonnetje te zetten op Instagram. “The big 40!! Happy Birthday allerliefste zus. Op oneindig veel nieuwe herinneringen maken met elkaar… Love you!!” luidde de caption. Ahw!

Ook nog een broer

De Van Lexmond-zussen schuwen de spotlights niet, maar de twee hebben ook nog een broer. Ja, je leest het goed. Jits van Lexmond zien we een stuk minder vaak op de voorgrond, maar ook hij heeft een goede band met Lieke en Jetteke.

Jits is de derde Van Lexmond-telg, en iets minder bekend dan zijn zussen. Vind je hem ook zo op Jetteke lijken? Dat kan kloppen! Jits is namelijk de tweelingbroer van Jetteke. De twee hebben dan ook dezelfde stralende lach. Deze knappe man is happy together met zijn vrouw Marie-Anne. Samen hebben ze twee kinderen, een zoon en dochter, met wie ze een gelukkig gezinnetje van vier vormen. Hieronder delen we een aantal kiekjes van Jits en zijn gezinnetje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door jitsvanlexmond (@jitsvanlexmond)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door jitsvanlexmond (@jitsvanlexmond)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door jitsvanlexmond (@jitsvanlexmond)

Het drietal deelt niet vaak foto’s samen, maar als we even terugrollen op Instagram komen we tóch een lief kiekje tegen uit 2018. De broer en zussen vertoefde toen met z’n allen een weekendje op het zonovergoten Mallorca. “Deze twee, mijn allesjes. Ik ken geen leven zonder hen, mijn allerliefste grote broer en zus. LOVE“, schreef Lieke destijds bij deze vrolijke foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond)

Happy together

Zelf is Lieke heel happy met haar man Bas. Hoe de tortelduifjes elkaar ontmoet hebben? “In een barretje op een tijdstip dat ik al lang in bed had moeten liggen”, vertelde Lieke al eens aan Beau Monde. “We kenden elkaar totaal niet en dat was heel leuk. Verademend in Amsterdam, waar iedereen elkaar kent: die was met die, dat is een ex van die. Het voelde meteen goed.” Een match made in heaven dus!

Bron: Instagram @liekevanlexmond, @jettekevanlexmond en @jitsvanlexmond, 100% NL Magazine, Libelle | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook