Zien! Zo ziet de broer van Nicolette van Dam eruit

De twee zijn niet alleen familie, maar ook zakenpartners.

Nicolette van Dam timmert al jaren aan de weg als actrice, presentatrice en ondernemer. Op social media kunnen we alle avonturen van deze powervrouw en haar gezin volgen. Maar wist je dat Nicolette ook een broer heeft, met wie ze ook nog eens nauw samenwerkt? Kijk mee! 

Acteren en presenteren

Nicolette van Dam heeft al een glansrijke carrière achter de rug, maar she’s still going strong! In 2004 krijgt de acteercarrière van Nicolette een kickstart als ze de rol van Bionda mag vertolken in de populaire jeugdserie Zoop. Deze rol leverde haar zelfs een Gouden Kalf-nominatie op voor beste vrouwelijke actrice. Daarna was Nicolette onder meer te zien in films en series als Baantjer, Voetbalvrouwen en F*ck de Liefde.

Naast acteren presenteert de 37-jarige blondine ook al sinds 2008. Onder meer programma’s als Ik Wed dat ik het Kan, De Bloemenstal en The Next Girl/Boy Band prijken op haar CV.

Ondernemer

Inmiddels is Nicolette ook groot op Instagram, waar ze graag haar avonturen met het hele gezin deelt. Manlief Bas Smit is zelf ook een grote influencer, maar ze laten graag zien dat family time met dochters Lola-Lily en Kiki-Kate ook hoog in het vaandel staat. Daarnaast zet de presentatrice haar bereik graag in voor goede doelen. Zo is ze onder meer ambassadeur van UNICEF.

Ook ondernemen zit Nicolette in het bloed. Samen met haar man participeert ze in diverse ondernemingen. Zo zijn ze betrokken bij het evenement De Amsterdamse Zomer, brachten ze vorig jaar het boek Nederland heeft Alles uit en heeft ze succesvolle kledingcollecties in samenwerking met Shoeby. En dan te bedenken dat dit slechts een kleine greep uit alle werkzaamheden is. Een bezig bijtje dus!

Samenwerken

Alsof ze het nog niet druk genoeg heeft, runt Nicolette ook nog een eigen restaurant. Maar dat doet ze niet alleen. Hier komt haar broer namelijk om de hoek kijken!

Benieuwd geworden naar ‘de broer van’? Op de volgende pagina stellen we hem aan je voor.

Pagina 1/2

Laatste nieuws