Happy family! Dit is de broer van Nicolette van Dam

De twee zijn niet alleen familie, ze runnen ook nog eens samen een restaurant!

Lees ook

Nicolette van Dam is een echt familiemens. Op Instagram krijgen we regelmatig een kijkje in haar leven, waardoor we manlief Bas Smit en dochters Lola en Kiki inmiddels goed kennen. Maar wist je dat de knappe blondine ook een broer heeft? De twee werken zelfs heel veel samen. Kijk mee! 

Acteren en presenteren

Nicolette van Dam timmert al jaren aan de weg als actrice, presentatrice en ondernemer. Ze heeft al een glansrijke carrière achter de rug, maar she’s still going strong! In 2004 krijgt de acteercarrière van Nicolette een kickstart als ze de rol van Bionda mag vertolken in de populaire jeugdserie Zoop. Deze rol leverde haar zelfs een Gouden Kalf-nominatie op voor beste vrouwelijke actrice. Daarna was Nicolette onder meer te zien in films en series als Baantjer, Voetbalvrouwen en F*ck de Liefde. Naast acteren presenteert de 37-jarige blondine ook al sinds 2008. Onder meer programma’s als Ik Wed dat ik het Kan, De Bloemenstal en The Next Girl/Boy Band prijken op haar CV.

Ondernemer

Inmiddels is Nicolette ook groot op Instagram, waar ze graag haar avonturen met het hele gezin deelt. Manlief Bas Smit is zelf ook een grote influencer, maar ze laten graag zien dat family time met dochters Lola-Lily en Kiki-Kate ook hoog in het vaandel staat. Daarnaast zet de presentatrice haar bereik graag in voor goede doelen.

Ook ondernemen zit Nicolette in het bloed. Samen met haar man participeert ze in diverse ondernemingen. Zo zijn ze betrokken bij het evenement De Amsterdamse Zomer, brachten ze vorig jaar het boek Nederland heeft Alles uit en heeft ze succesvolle kledingcollecties in samenwerking met Shoeby. En dan te bedenken dat dit slechts een kleine greep uit alle werkzaamheden is. Een bezig bijtje dus!

Happy family

Alsof ze het nog niet druk genoeg heeft, runt Nicolette ook nog een eigen restaurant. Maar dat doet ze niet alleen. Hier komt haar broer namelijk om de hoek kijken! Familie is ontzettend belangrijk voor Nicolette. Ze laat haar geliefden dan ook regelmatig voorbijkomen op social media. Zo zien we de gekste avonturen die ze beleeft samen met Bas en zien we haar dochtertjes opgroeien. De twee jongste Smit-telgen werken zelfs al mee op De Amsterdamse Zomer of helpen hun moeder bij het ontwerpen en testen van haar kledinglijn (niet de vervelendste taken als je het ons vraagt!).

De blondine is opgegroeid samen met haar broer, Sebastiaan van Dam. De twee hebben een hechte band en werken veel samen. En dat de twee familie zijn? Dat spat ervan af! De gelijkenissen zijn groot, als je het ons vraagt! Mooie blonde lokken, een open uitstraling en grote lach: het zit duidelijk in de familie. Bekijk hieronder en aantal kiekjes van Nicolette en haar broer Sebastiaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Restaurant

Naast broer en zus zijn Nicolette en Sebastiaan ook zakenpartners. De twee runnen namelijk samen een restaurant in Amsterdam: Brasserie van Dam. Net als veel andere horecazaken moesten ook zij hun deuren meermaals sluiten tijdens de coronacrisis. Desondanks hebben ze onlangs een grote mijlpaal gevierd. “Yeeeah! Onze Brasserie bestaat 8 jaar!” verkondigde Nicolette vol enthousiasme op Instagram. “Helemaal in deze tijd, niet vanzelfsprekend. Zo ongelofelijk trots op ons team die stuk voor stuk hart hebben voor ons familiebedrijf. En m’n broer Sebas.. Die is niet normaal. Zonder hem, ben ik nergens.”

Bij dit heugelijke nieuws deelde de onderneemster een foto samen met haar broer, waarop ze een taart in de vorm van een ‘acht’ vasthouden en voor een ballon in hetzelfde cijfer poseren. De twee stralen, ondanks de nodige ups en downs tijdens de lockdowns, nog altijd. Mooi om te zien!

Bron: Instagram @nicolettevandam1, Smit & Co | Beeld: Brunopress, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook