Kate Middleton maakt indruk met ‘prinsessenhaar’

De hertogin heeft haar donkerbruine lokken laten groeien!

Kate Middleton verrast met een kleine transformatie! Haar glanzende lokken zijn altijd al jaloersmakend geweest, maar van dit ‘prinsessenhaar’ zijn royaltyfans helemaal fan. 

Glanzende lokken

Stiekem dromen we allemaal van een coupe à la Kate Middleton. De hertogin van Cambridge staat bekend om haar glanzende lokken, die altijd perfect in model zitten. Toch verraste ze afgelopen week met een heel andere haardracht. Kate bezocht samen met haar man prins William het Oekraïense Cultureel Centrum in Londen. Gekleed in een felblauwe trui en een marineblauwe pantalon, zag ze er weer uit om door een ringetje te halen. Een mooi detail in deze outfit: het speldje met de Oekraïense vlag en een wit hartje.

Maar wat ons vooral opviel, zijn de lange lokken van de hertogin. Kate heeft haar donkerbruine haren de afgelopen tijd duidelijk laten groeien, waardoor royaltyfans het al snel bestempelden als ‘prinsessenhaar’. Looking good! 

Prinsessenhaar

De royal begroette het aanwezige publiek met een grote glimlach, terwijl haar lange lokken in de wind waaiden. Kate ging dit keer voor een steile coupe, waarbij de uiteinden gekruld waren. En uiteraard kan de iconische midden scheiding – haar favoriet! – niet ontbreken. We weten dat de hertogin van Cambridge graag experimenteert met haar haar. En hoewel ze vaak kiest voor een paardenstaart of – voor formelere gelegenheden – een elegante knot, zijn wij ook fan van deze nieuwe hairdo!

Royaltyfans laten op Twitter massaal weten dat ook zij wegdromen bij Kate’s lokken. “Ik kan alleen maar dromen van haar dat zo gekapt en perfect is als dat van Kate Middleton”, schrijft iemand. Een ander vraagt zich af: “Wat is de haarroutine van Kate? Die moet ik weten.” Een derde geeft toe: “Ik wou dat ik het haar van Kate Middleton had.”

In het zonnetje

Afgelopen week werd Kate nog in het zonnetje gezet door haar broer, James Middleton, ter ere van Internationale Vrouwendag. Ook zus Pippa en moeder Carole kregen een eerbetoon: “Ik heb het geluk omringd te zijn door ongelooflijke vrouwen, mijn vrouw, mijn moeder, mijn zussen, mijn vrienden, mijn collega’s en nog veel meer die me elke dag inspireren. Fijne Internationale Vrouwendag”, schreef de zakenman bij een kiekje van zijn vrouw op Instagram.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws