Beau Mondes weekendtips

Wij zetten voor je op een rij wat er dit weekend allemaal te beleven valt!

Lees ook

De weekendtips van Beau Monde staan weer voor je klaar! Iedere zaterdag delen wij de trends op het gebied van mode, culi, interieur, shoppen en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. 

Colorful home & jewellry

Met het voorjaar in onze bol komen de nieuwe collecties van Anna + Nina als geroepen. Met de kleurrijke nieuwe HOME collectie haal je het lentegevoel en een vleugje nostalgie in huis. En ook de nieuwe sieradenlijn zorgt voor een trip down memory lane met zijn speelse designs.

Interieurinspiratie

Dolblij zijn we dat er buitenshuis weer genoeg te beleven valt, maar stiekem is af en toe thuis een dag rondlummelen ook nog héérlijk. De nieuwe campagne van het Zweedse interieurbedrijf Jotex speelt hierop in – je (droom)interieur verwezenlijken kan natuurlijk ook veel vreugde geven. En dat lukt wel met hun unieke, eclectische decoratie, sfeervolle fauteuils en gedurfde items.

Pinksterplannen

We mogen weer! Heb jij in het lange Pinksterweekend al een feestje op de planning staan? Op 3, 4 en 5 juni verandert Het Kasteel in Rotterdam van voetbalstadion naar het muzikale epicentrum van Nederland, door de komst van de nieuwe concertreeks ICONS Live. Ruim veertig nationale en internationale artiesten zullen hier optreden, van RB-sterren tot nostalgische guilty pleasures. Benieuwd naar de line-up en tickets? Breng snel een bezoekje aan icons-live.events.

Nog lang niet uitgeblust

Op zoek naar een uniek accessoire? Dan kun je dit weekend eens rondkijken bij de bijzondere creaties van Eversom: duurzaam Dutch design gemaakt van oude brandweerslangen. Het materiaal is oersterk, circulair en helemaal vegan.

Nachtje in een pakhuis

Een kleurrijk pareltje in Rotterdam: hotel Room Mate Bruno, een historisch theepakhuis van de VOC dat is omgetoverd tot een stijlvol hotel.

Niet alleen op architectonisch, maar ook op culinair gebied zit je wel goed bij Room Mate Bruno. De beroemde Foodhallen bevinden zich namelijk in hetzelfde pand. Smaakvol genieten en dan zó je bed in rollen, klinkt goed toch?

Happy weekend!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook