Spring is in the air: De mooiste lentelooks op de virtuele catwalk van SHEIN

Lees ook

Het voorjaar staat voor de deur, hét moment om mode-inspiratie op te doen voor dit nieuwe seizoen. Via de virtuele catwalk heeft moderetailer SHEIN een aantal prachtige looks voor deze lente laten zien, waarbij body inclusivity en diversiteit hoog in het vaandel staan. Kijk mee!

Met het concept #SHEINforall biedt het mode- en lifestylemerk echt voor elk wat wils. Tijdens de Spring/Summer 2022 show op 20 februari stonden vijf thema’s centraal, voor vijf verschillende modetypes. We zetten ze voor je op een rij. Pick your favourite!

The Baddie

De Baddie-collectie is de perfecte match voor de gangmakers, voor mensen die graag de show stelen, en voor de vrouw die weet wat ze wil. De outfits zijn waanzinnig kleurrijk, met knallende kleuren en prints die het in één klap zomer maken. Extra fijn is dat de echte eyecatchers in heel veel maten beschikbaar zijn.

The Off Duty Model

The Off Duty Model vertaalt looks van de catwalk naar outfits voor het alledaagse leven. Ideaal voor the girl on-the-go die niet wil inleveren op stijl of comfort als je met je outfit ook voor beide kunt gaan! We love de combinatie van vrolijke bloemenpatronen en romantische details. Wat ons betreft ook ideaal voor als je een zomerbruiloft op de planning hebt staan!

The Streetheart

Zoals de naam van de collectie al een beetje doet vermoeden is The Streetheart zoet, maar ook een tikje sassy. Een romantische top kun je prima combineren met stoere shorts, een zwierige jurk gaat uitstekend samen met bulky schoenen. Een mooie mix!

The Rule Breakers

Mag het een stukje alternatiever? Dan zit je goed bij de Spring/Summer-collectie The Rule Breakers. Jeugdig, verfrissend en baanbrekend! Vooral een aanrader voor de liefhebbers van neonkleuren en opvallende designs met een knipoog naar de eighties. Ook leuk: de collectie omvat sportkleding die allesbehalve saai is.

The Modern Muse

Voor iedereen met een liefde voor luxe presenteert SHEIN De Moderne Muze: een collectie met tijdloze, chique items voor de classy vrouw die ook met de trends mee wil gaan. Elegant en toch zomers voor de dag komen was zelden zo eenvoudig.

De nieuwe collectie #SHEINforall shop je nu online.

SHEIN is al tien jaar lang een grote naam in de online modewereld, met een afzetmarkt in maar liefst 150 landen wereldwijd. Een ruime keuze is belangrijk bij SHEIN, en daarom komen er dagelijks maar liefst 6000 nieuwe fashion-, beauty- en lifestyleproducten bij in het aanbod. Zo kun je op een toegankelijke en betaalbare manier je eigen stijl creëren.

Bron & Beeld: SHEIN

Laatste nieuws

Zie ook