Gravin Eloise reageert verbijsterd op zwangerschapsgeruchten: ‘Wat gebeurt hier?’

Op TikTok laat de gravin van zich horen.

Lees ook

Als gravin moet Eloise van Oranje er wel aan gewend zijn dat de media graag over haar schrijven. De ene keer een leuk stukje, de andere keer een wat minder charmant artikel, en soms zelfs klinkklare onzin. Een uit laatstgenoemde pijler dook onlangs op en daar reageert de gravin nu op met een sarcastisch TikTok-filmpje.

Zwangerschapsgeruchten

Een aantal roddelsites wist het zeker: Eloise van Oranje is zwanger van haar eerste kindje en verwacht dat kleintje met een goede vriendin. Deze sites waren hier zo van overtuigd, dat ze het nieuws ook nog eens de wereld in slingerden. Zonder het even te checken bij Eloise herself.

Eloise heeft inmiddels ook lucht gekregen van de berichtgeving hierover en laat van zich horen. Op sarcastische wijze behandelt ze de geruchten. In haar video laat ze meerdere koppen van artikelen zien die claimen dat er een baby onderweg is. Hierbij kan de 19-jarige alleen maar haar hoofd schudden.

“Ben je kaolo dom?”, vraagt ze zich in de video af. Daarna laat ze nog even haar ‘bump’ zien: ‘Oh yes zwanger”, schrijft ze sarcastisch.

@everyprofilenameistaken yes the rumors are true @joannvdherik and i are having a baby!!!!?!!! ✨😜🕺👶🏼 #watgebeurthier ♬ Zou Bisou Bisou – Gillian Hills

Sarcasme met een knipoog

In haar bijschrift is de gravin niet minder sarcastisch gestemd. “Yes, the rumors are true”, grapt ze met een knipogende emoji, gevolgd door de hashtag #watgebeurthier.

Ook op Instagram laat de gravinfluencer lachend van zich horen. “Blijkbaar ben ik zwanger”, lacht ze terwijl ze haar glas rosé heft om te proosten. Het is ons wel duidelijk, Eloise wordt voorlopig nog geen moeder.

Bron: TikTok Eloise van Oranje | Beeld: BrunoPress, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook