Thomas Markle, de vader van Meghan, is een YouTube-kanaal begonnen

Hij wil zijn kant van het verhaal vertellen.

Lees ook

Meghan Markle en haar vader Thomas hebben al vier jaar geen contact meer met elkaar. Het zit Thomas nog altijd behoorlijk dwars en hij heeft besloten om zijn versie van het verhaal te vertellen. Dit wil hij doen aan de hand van video’s op zijn persoonlijke YouTube-kanaal. De eerste video staat online en zorgt meteen al voor ophef.

Hypocriet advies

Thomas heeft voor zijn YouTube-kanaal de handen ineengeslagen met fotograaf Karl Larsen. Hun plan is om iedere week een video te maken waarin ze hun visie op de actualiteit geven. Zijn dochter Meghan is niet altijd in het nieuws, maar toch zullen de video’s ook vaak over haar gaan. Dat maakt Thomas in de eerste video meteen duidelijk. Hij vertelt daarin onder andere dat hij van Harry het advies heeft gekregen om niet te vaak met de pers te praten. Hij vindt dat advies hypocriet en steekt dat niet onder stoelen of banken: “Het verbaast me dat een man tegen mij zegt dat ik met niemand moet praten, terwijl hij zelf boven op een bus over Hollywood Boulevard rijdt voor een interview.” Daarmee verwijst Thomas naar het interview dat Harry vorig jaar voor The Late Late Show van James Corden gaf.

Te veel dingen verteld

Niet alleen voor dat interview, maar ook voor het interview bij Oprah Winfrey heeft Thomas geen goed woord over. “Het verbaast me dat ze urenlang in gesprek gaan met Oprah Winfrey en daar dingen vertellen die ze aan niemand zouden mogen vertellen. Ik vind het respectloos naar de royals toe. Zelf heb ik juist veel respect voor de royals”, aldus Thomas. Ook is hij verbaasd dat Harry niet naar hem toe is gevlogen om te vragen of hij met Meghan mocht trouwen. “Ik dacht dat de royals toch wat waardigheid hadden. Dan zou hij de tijd hebben genomen om naar me toe te vliegen en me te ontmoeten.”

Rechtszaak tussen halfzussen

Iets anders waar Thomas in de eerste aflevering over vertelt, is de rechtszaak die zijn oudste dochter Samantha tegen Meghan heeft aangespannen. Ze eist 75.000 dollar van Meghan, omdat ze gelogen zou hebben in het tv-interview met Oprah en in het boek Finding Freedom. Thomas kiest de kant van Samantha. “In dit geval moet zij winnen, omdat Meghans boek volstond met leugens over haar.” Ook wil hij graag getuigen in de rechtszaal. “Met plezier. Ik probeer al bijna vier jaar om mijn dochter en haar roodharige echtgenoot in levenden lijve te zien in de rechtszaal. Ik zal mijn oudste dochter met veel plezier verdedigen.” Wij zijn erg benieuwd naar wat Thomas in de volgende afleveringen te vertellen heeft…

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook