Koningin Letizia neemt afscheid van haar donkerbruine lokken

Niet alleen haar outfits zijn gewaagd, ook haar kapsel valt lekker op.

Lees ook

Waar ze ook naartoe gaat: koningin Letizia van Spanje is altijd een prachtige verschijning. Ze is niet vies van een opvallende outfit en haar make-up en lange manen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Onlangs vond ze het tijd voor een verandering in haar uiterlijk en haar kapsel moest het ontgelden. Ze heeft namelijk besloten haar manen niet meer te verven.

Fashion Week

We kennen koningin Letizia niet anders dan met lang, glanzend, donkerbruin haar. De laatste keer dat ze in het openbaar verscheen was een paar dagen geleden, bij de 75e editie van de Mercedes Benz Fashion Week. Ze droeg een prachtig witte blouse, die ze combineerde met een lange rok in een soortgelijke tint. Aan haar voeten droeg ze roodbruine pumps met een puntige neus. Ze zag er zoals altijd uit om door een ringetje te halen. Iets wat echter nog meer de aandacht heeft getrokken dan haar outfit, is haar kapsel.

koningin-letizia

Koning Letizia bij de Mercedes Benz Fashion Week, 11 maart. Beeld: BrunoPress

Silver glow

Wat blijkt namelijk? De donkerbruine kleur die van we Letizia gewend zijn, groeit niet meer zo uit haar hoofd. De 49-jarige koningin heeft besloten om haar lange haren niet meer te verven, maar de grijzige tint die erin zit duidelijk naar voren te laten komen. Het resultaat van die beslissing mag er zeker zijn: ze heeft nu donkerbruin haar met een silver glow. Op de foto hieronder, geschoten op de dag voor het Mercedes evenement, komt haar nieuwe haarkleur nog beter naar voren.

letizia-kapsel

Koningin Letizia bij een in memoriam concert in Madrid, 10 maart. Beeld: BrunoPress, Archie Andrews

Nieuwe trend?

Hoewel veel mensen het stoer vinden dat de koningin deze stap heeft gezet, komt er ook veel commentaar op de actie. Vooral op social media zijn mensen hard en komen er veel zure opmerkingen voorbij. Er zijn zelfs mensen die schrijven ‘dat deze overdaad aan natuurlijkheid niet waardig is voor een koningin’. Het maakt Letizia echter niets uit: ze blijft bij haar keuze en draagt haar bruin-zilveren coupe met trots. Wij zijn benieuwd hoe het eruit gaat zien als haar grijze lokken nog meer de overhand krijgen. Misschien zet ze wel een trend met een brown-silver blend! Het staat haar prachtig, toch?

Bron: Version Femina | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook