Dit is hoe Ymke Wieringa er tegenwoordig uitziet

Britt en Ymke waren jarenlang een iconisch tv-duo. Hoe ziet Ymke er nu eigenlijk uit?

Lees ook

Britt Dekker en Ymke Wieringa schitterden jaren geleden samen in verschillende tv-programma’s. Van Britt horen we nog regelmatig iets, maar Ymke is volledig uit beeld verdwenen. Hoe ziet ze er nu eigenlijk uit en wat doet ze zoal?

Terug in de tijd

Zowel Britt als Ymke werden bekend doordat ze opvielen bij het programma Take Me Out. Ymke had een aparte kledingstijl en kwam soms een beetje sullig over, maar ze had altijd de grappigste oneliners. Het was daarom niet gek dat ze gevraagd werd voor shows als Echte Meisjes in de Jungle en Sterren Springen. Ook kreeg ze samen met Britt een eigen realityshow. Het succes kon niet op, maar toch is Ymke de afgelopen jaren uit de spotlights gestapt. De grote vraag is dan ook: wat doet ze nu?

Creatieveling

Na haar tijd op tv is Ymke duidelijk een heel andere richting ingeslagen. Ze heeft altijd al laten blijken dat ze veel interesse had in hedendaagse beeldende kunst en sterrenkunde, dus daar is ze meer mee gaan doen. Ze is daarnaast aan de slag gegaan als graphic recorder. Op Twitter beschreef ze dat beroep ook wel als ‘sneltekenaar’ en maakte ze duidelijk dat ze dat vooral doet bij vergaderingen en bijeenkomsten. Zeer sporadisch plaatst ze een foto van zichzelf online: onderstaande foto van afgelopen zomer is de meest recente.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ymke Wieringa (@tekenjeverhaal.nu)

Korte tv-carrière

De tv-carrière van Ymke duurde slechts een aantal jaar, maar dat had ze naar eigen zeggen voorzien. “Ik genoot er intens van, maar heb er altijd rekening mee gehouden dat het van korte duur was”, vertelde ze eerder in een interview met VROUW. “Het is ongelofelijk moeilijk om de roem die je hebt opgebouwd in stand te houden. Als je zelf geen moeite meer doen om in het wereldje te blijven, verdwijn je heel snel uit beeld.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram Teken je Verhaal

Laatste nieuws

Zie ook