Zo ziet Ymke Wieringa er nu uit

Ze is uit de spotlights verdwenen en heeft voor een compleet andere carrière gekozen.

Lees ook

Ymke Wieringa schitterde een aantal jaar geleden met Britt Dekker in meerdere televisieprogramma’s. Ondanks al het televisiesucces heeft ze afstand gedaan van de showbizzwereld en is ze uit beeld verdwenen. Hoe ziet Ymke er nu eigenlijk uit en wat doet ze zoal?

Veel samengewerkt met Britt

In 2009 deed Ymke mee aan het programma Take Me Out. Ze had een aparte kledingstijl en kwam soms een beetje sullig over, maar ze had altijd de grappigste oneliners. Het was daarom niet gek dat ze gevraagd werd om meer voor tv te doen. Ze nam in 2010 deel aan het programma Echte Meisjes in de Jungle, dat ze noodgedwongen verliet omdat ze was gebeten door een anaconda. Al gauw werd duidelijk dat ze een gouden duo vormde met Britt Dekker. Daarom maakten de twee tussen 2011 en 2014 samen verschillende tv-programma’s. Voor het programma De Zomer van Britt en Ymke bezochten ze verschillende zomerse evenementen, voor Britt en Ymke stellen vragen interviewden ze diverse bekende Nederlanders. Ook maakten ze Waar rook is… zijn Britt en Ymke, waarvoor ze op zoek gingen naar de feiten achter roddels over BN’ers.

Ook vaak te gast in andere programma’s

Naast de programma’s met Britt bleef Ymke ook in andere programma’s verschijnen. Ze was onder andere te zien in de Spuiten en slikken-test, die ze tot veler verbazing won. Ook deed ze mee aan Atlas, het Groot Dictee der Nederlandse Taal, Fort Boyard en Shopping Queens VIPS. Ook mocht ze de stem van Shannon inspreken in de film Verschrikkelijke Ikke 2 en kreeg zelfs haar eigen programma genaamd Science of Stupid. Het succes kon niet op, maar toch is Ymke de afgelopen jaren uit de spotlights gestapt. In 2015 stopte ze volledig met haar werkzaamheden voor televisie. De grote vraag is: wat doet ze nu? Op de volgende pagina laten we het zien!

Laatste nieuws

Zie ook