Zo ziet de echtgenoot van Anita Witzier er dus uit!

In 2014 trouwde presentatrice Anita Witzier voor de derde keer. Wie is haar echtgenoot eigenlijk?

Samen op de rode loper

Hoewel Michel Nillesen zelf, in tegenstelling tot zijn vrouw, achter de schermen werkt, vergezelt hij Anita wel regelmatig op de rode loper. Zo schitterden Anita en haar man vorige jaar samen in Theater Carré bij het Gouden Televizier-Ring Gala.

Anita Witzier en Michel Nillesen. Beeld: BrunoPress

Bij de première van musical Diana & Zonen in 2021:

Beeld: BrunoPress

Bij de Nederlandse première van Jurassic World: Fallen Kingdom in 2018:

Beeld: BrunoPress

Veel dekseltjes op een potje

‘Driemaal is scheepsrecht’ lijkt zeker te kloppen voor Anita Witzier. Na twee stukgelopen huwelijken – de eerste duurde slechts twee maanden – kan de presentatrice echt zichzelf zijn in haar relatie. “Nu ken ik mezelf veel beter en weet ik wat ik wil, daarnaast durf ik meer. Destijds durfde ik me niet kwetsbaar op te stellen. Ik durf mezelf veel meer te laten zien en ik heb niet het gevoel dat ik op mijn tenen moet lopen”, vertelde de televisiester daarover aan Radio 1.

”Er passen heel veel dekseltjes op een potje. Je kunt altijd iemand tegenkomen, ook in je huwelijk, met wie het enorm klikt en die spannend is. Dat gebeurt, maar het punt is, wat doe je ermee. Ik doe er niks mee. Het is een keuze die ik bewust maak die niet meer moeilijk voor mij is. Vroeger liet ik me daarin meeslepen, maar het is het niet waard.”

Bron: Vriendin.nl, Margriet, NPO Radio 1, AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws