Budgetproof beauty: Meghan Markle is fan van dit betaalbare alles-in-een product

En je kunt het op maar liefst 18 verschillende manieren gebruiken!

Lees ook

Het is altijd fijn om een nieuw beautyproduct te ontdekken dat geweldig blijkt te werken. Volgens Meghan Markle moeten we allemaal naar de winkel voor een specifieke zeep. De hertogin zweert bij dit natuurlijke product, omdat je het op enorm veel verschillende manieren kunt gebruiken. Bovendien is het nog betaalbaar ook!

Egale en stralende huid

Als een bekende vrouw zegt dat ze bij een bepaald product zweert, houden wij onze oren open. Wie wil er nou niet zo’n stralende huid als Cara Delevingne of Jennifer Lopez? Ook hertogin Meghan Markle behoort tot de groep ‘vrouwen met een huid om jaloers op te zijn’. Ze heeft een prachtig egaal gezicht dat echt straalt. Een van de producten die daarvoor verantwoordelijk is, blijkt ook nog eens heel credit card friendly te zijn.

Vloeibare, multifunctionele zeep

Meghan blijkt te zweren bij het 18-in-1-product van Dr. Bronner’s. Het is een vloeibare zeep die je voor zo’n beetje elke schoonmaaktaak kunt gebruiken. Je kunt zowel je lichaam als je gezicht er dus mee wassen. Mocht je het echter als schoonmaakmiddel voor in huis willen gebruiken, dan is dat ook mogelijk. Shampoo, douchegel, gezichtsreiniger, wasmiddel, babyverzorging, fruitspoeling, mondwater, tandpasta, vlekkenverwijderaar… You name it, dit product is ervoor te gebruiken. Meghan is er met name dol op omdat de geur volgens haar heel lang blijft hangen.

Ingrediënten

De zeep bevat geen synthetische conserveringsmiddelen, is twee keer zo geconcentreerd als een traditionele zeep en heeft een 100% biologisch afbreekbare verpakking. Wat er allemaal in zit? Onder andere diverse verzeepte oliën (kokosnootolie, olijfolie, jojoba olie, hennepolie, arganolie), water, vitamine E en citroenzuur. Er zit ook parfum in, maar dat is logisch: je kunt het product namelijk in verschillende geuren bestellen, van lavendel tot amandel en pepermunt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dr. Bronner’s (@drbronner)

Verkooppunten

Wil je al naar de winkel rennen om dit magische product aan te schaffen? In Nederland is het onder andere verkrijgbaar bij Holland & Barret. Voor de kleine fles betaal je 12,99 euro, voor de grotere fles tel je 16,99 euro neer. Een koopje als je het ons vraagt, zeker voor zo’n multifunctioneel product. Bestel je verzorgingsproducten liever online? Dan kun je ook bij Amazon, Big Green Smile of de website van Dr. Bronner’s zelf terecht.

Bron: Version Femina | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook