Zo ziet de partner van presentatrice Anita Witzier eruit

Sinds 2014 is de presentatrice gelukkig getrouwd met haar derde echtgenoot.

Lees ook

Zo’n acht jaar geleden gaf Anita Witzier voor de derde keer het jawoord. En driemaal is scheepsrecht gebleken voor de presentatrice, want ze is nog altijd happily together met haar echtgenoot Michel Nellisen. Maar wie is de man aan haar zijde eigenlijk?

Geen vonk

Anita leerde haar huidige echtgenoot Michel Nillesen in 2001 kennen. De presentatrice was toen al een aantal jaar gescheiden van haar tweede echtgenoot Jeroen van Baaren, met wie ze zoon Bram (1992) en dochter Julia (1997) deelt. Daarvoor was ze enige tijd getrouwd met Peter Ruitenbeek.

De vonk tussen Anita Witzier en Michel sloeg niet meteen over. De ontmoetten elkaar toen tv-manager Michel productieleider werd bij Memories, vertelde hij daarover in Margriet. “Ik vond Anita een aantrekkelijke verschijning, maar niet meer dan dat. Ze kwam op mij nogal afstandelijk over”, zo beschrijft Michel zijn eerste indruk. Ook bij Anita was de klik er trouwens niet meteen. “We waren collega’s en ik vond hem maar saai”, vertelde de presentatrice daar eerder over aan RTL Boulevard. Langzaamaan groeiden de twee toch naar elkaar toe, vooral door etentjes met collega’s. Michel merkte daarbij dat hij als een van de eersten wilde arriveren, zodat hij naast Anita kon komen te zitten. “Later bleek dat Anita exact dezelfde gedachten had”, blikt Michel terug.

Andere relatie

Hoewel er langzaam maar zeker iets opbloeide tussen de presentatrice en de manager, was er nog een groot struikelblok. Michel zat namelijk nog in een relatie toen hij gevoelens voor Anita begon te ontwikkelen. “Mijn diepste gevoel zei: als je nu niet kiest voor Anita, heb je daar de rest van je leven spijt van. Dat het toch een pijnlijke worsteling werd, kwam doordat ik de moeder van mijn dochter Luna én Luna zelf, die toen pas zeven was, verdriet moest doen.”

Zelf wilde Anita ook wachten tot haar kinderen wat ouder waren voordat ze haar liefde bezegelde met een huwelijk. Uiteindelijk besloten Anita en Michel in 2014 om in het huwelijksbootje te stappen.

Samen op pad

Hoewel Michel Nillesen zelf, in tegenstelling tot zijn vrouw, achter de schermen werkt, vergezelt hij Anita wel regelmatig op de rode loper. Zo schitterden Anita en haar man vorige jaar samen in Theater Carré bij het Gouden Televizier-Ring Gala en zijn ze regelmatig samen bij premières te vinden. Kijk mee!

Anita Witzier en Michel Nillesen. Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress

Veel dekseltjes op een potje

‘Driemaal is scheepsrecht’ lijkt zeker te kloppen voor Anita Witzier. Na twee stukgelopen huwelijken – de eerste duurde slechts twee maanden – kan de presentatrice echt zichzelf zijn in haar relatie. “Nu ken ik mezelf veel beter en weet ik wat ik wil, daarnaast durf ik meer. Destijds durfde ik me niet kwetsbaar op te stellen. Ik durf mezelf veel meer te laten zien en ik heb niet het gevoel dat ik op mijn tenen moet lopen”, vertelde de televisiester daarover aan Radio 1.

”Er passen heel veel dekseltjes op een potje. Je kunt altijd iemand tegenkomen, ook in je huwelijk, met wie het enorm klikt en die spannend is. Dat gebeurt, maar het punt is, wat doe je ermee. Ik doe er niks mee. Het is een keuze die ik bewust maak die niet meer moeilijk voor mij is. Vroeger liet ik me daarin meeslepen, maar het is het niet waard.”

Bron: Vriendin.nl, Margriet, NPO Radio 1, AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook