Zien: dit is hoe Drake & Josh er nu uitzien

De acteurs zijn door de jaren heen heel wat veranderd.

Lees ook

Drake Bell

Zoals gezegd verschijnt Drake nog regelmatig in de spotlights, maar helaas gaat het niet bepaald om positieve publiciteit. Zo deed hij in 2017 flink wat stof opwaaien toen hij publiekelijk vertelde dat hij niet welkom was op de bruiloft van Josh. “Het bericht is luid en duidelijk. Banden worden officieel afgekapt. Ik zal je missen broer”, aldus Drake op social media. Josh snapte de opmerking overigens niet, want de twee hadden elkaar al twee jaar niet meer gesproken. In juni 2021 maakte Drake zelf bekend dat hij in 2018 stiekem getrouwd is én een zoon heeft.

Ook werd de voormalig acteur in augustus 2020 beschuldigd van fysieke en mentale mishandeling door zijn ex Melissa Lingefalt. In een video op TikTok deelt ze dat hij haar van de trap sleepte waarbij haar gezicht elke traptrede raakte. Drake ontkent de beschuldigingen en zegt dat er alleen vreselijke dingen zijn gezegd toen de twee uit elkaar gingen. “Zoals zo vaak gebeurt als koppels uit elkaar gaan”, zegt Drake in een reactie.

Dit waren helaas niet de enige beschuldigingen over Drake. Hij kreeg namelijk twee jaar voorwaardelijk omdat hij in 2017 een minderjarige in gevaar heeft gebracht. Het 15-jarige meisje leerde Drake online kennen en toen werden er ongepaste beelden uitgewisseld. Oh no…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Drake Campana (@drakebell)

Josh Peck

Josh lijkt in de verste verte niet meer op zijn alter ego Josh Nichols in Drake & Josh. Zo is hij flink wat kilo’s afgevallen en heeft hij een beter kapsel gekregen. Ondanks dat Drake in de serie de muzikale broer was, kan Josh er ook wat van. In 2014 heeft hij zijn derde album uitgebracht. Naast wat acteerrollen in series als The Big Bang Theory, is Josh vooral actief op YouTube. Hier maakt hij samen met interneticoon David Dobrik hilarische vlogs. Wie Josh wil bewonderen als acteur moet even naar Disney+ gaan. Hij speelt namelijk een grote rol in de Turner & Hooch remake. Ook speelt hij een rol in de spin-off van How I Met Your Mother: How I Met Your Father.

Josh is gelukkig getrouwd met zijn grote liefde Paige O’Brien en ze hebben samen een zoontje genaamd Max Milo Peck. Op zijn Instagram en in zijn vlogs zien we zijn gezinnetje regelmatig verschijnen. Wat lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Josh Peck (@shuapeck)

Miranda Cosgrove

Het lijkt erop dat Josh nog steeds goed contact heeft met zijn tv-zusje Megan Parker, de biologische zus van Drake Parker. Zo plaatste hij onlangs bovenstaande foto met Miranda Cosgrove, die de rol van Megan vertolkte. Miranda heeft na de show een hoop acteerklussen gehad, waarvan haar eigen show iCarly een grote hit was. Nadat deze show in 2012 stopte, heeft Miranda het acteren op een laag pitje gezet om haar diploma te halen op de University of Southern California. Op dit moment is ze weer te zien in de reboot van iCarly, en pakt ze de draad weer op als Carly Shay. Deze keer als volwassen influencer. Wat leuk!

Bron: Cosmopolitan, Grazia | Beeld: Nickelodeon, Instagram

Pagina 2/2

Laatste nieuws

Zie ook