Zó ziet de partner van Kim-Lian van der Meij eruit

Deze man heeft achttien jaar geleden haar hart veroverd.

Lees ook

Kim-Lian van der Meij heeft inmiddels een behoorlijke lijst met televisie- en theaterwerk op haar naam staan. We kennen haar onder andere van de Kids Top 20GTST en Costa!. Daarnaast was ze te zien in het nieuwste seizoen van Wie is de Mol? en neemt ze de rol van Maria Magdalena in The Passion op zich. Hoewel ze zelf regelmatig in de spotlights staat, zien we haar man een stuk minder vaak voorbijkomen. Hoe ziet hij er eigenlijk uit?

Carrière

Wie in de jaren negentig of daarvoor geboren is, kent haar ongetwijfeld: Kim-Lian van der Meij. Zo schitterde ze onder andere in Goede Tijden, Slechte Tijden en presenteerde ze de Kids Top 20 en het Junior Eurovisiesongfestival.

Inmiddels kennen we haar als de spirituele en fanatieke deelnemer van Wie is de Mol?. Kim-Lian deed mee aan het 22e seizoen van het bloedstollend spannende programma en wist het tot in de finale te schoppen. Hoewel ze mol Everon Jackson Hooi al een tijdje in de smiezen had, verloor ze nipt van mede-finalist Fresia Cousiño Arias. Een winnaar of niet, we hebben enorm van haar wilde haren en spirituele ‘gevoeletjes’ genoten.

Partner

Waar Kim-Lian duidelijk niet bang is om de spotlights op te zoeken, blijft haar partner liever in de schaduw staan. Hoewel de twee al sinds 2003 samen zijn (al achttien jaar!), weten veel mensen nog steeds niet hoe hij eruitziet. Hoog tijd dus om eens op onderzoek uit te gaan.

De partner van Kim-Lian is de Zweedse Daniel Gibson. Daniel is producent en songwriter. Hij heeft met een paar indrukwekkende namen mogen werken, waaronder de band Within Temptation. Ook schreef hij Kim-Lians eerste hit, Teenage Superstar (2003).

Benieuwd hoe Daniel, de partner van Kim-Lian, eruitziet? Op de volgende pagina vind je een paar zeldzame kiekjes van hem.

Pagina 1/2

Laatste nieuws

Zie ook