Dit is de veelbesproken lookalike van prinses Amalia

Via TikTok laat 'prinses Amalia' van zich horen.

Lees ook

Verliefd, verloofd… Het liefdesleven van Amalia is het gesprek van de dag. Op basis van onduidelijke bronnen en wazige foto’s is al een hoop over de kroonprinses en haar vermeende vriendje gezegd. Zo zou Amalia het op skivakantie gezellig hebben gehad met een jongen – de twee werden zelfs samen op de kiek gezet. Althans, dat dachten veel mensen. Wil de echte Amalia opstaan?

Amalia en Isebrand

De afgelopen weken cirkelde er een foto van ‘Amalia’ rond die tijdens haar wintersportvakantie gemaakt zou zijn. Al langere tijd wordt de naam van de 19-jarige Duitse miljonairszoon Isebrand Kaldewei in verband gebracht met die van kroonprinses Amalia. De prinses zou al een paar keer met hem gezien zijn, en onbevestigde bronnen beweren dat de twee al een aantal maanden samen zijn en dat Isebrand zelfs als zijn royal in-laws zou hebben ontmoet. Daar zetten we al een paar grote vraagtekens bij, maar dat is nog niet alles. Volgens de buitenlandse roddelpers zou Isebrand zelfs op één knie zijn gegaan voor de toekomstige koninginYeah right. 

Samen op de cover

Er zou zelfs een foto van de twee geschoten zijn, die op dit moment op de cover van weekblad Privé pronkt. In werkelijkheid betreft het een foto van heel iemand anders, namelijk die van Anne Heij, een Nederlandse blondine die toevallig ook in Lech op skivakantie was. Via TikTok laat Anne van zich horen en deelt ze een video waarin ze de foto van zichzelf op de cover laat zien. “Material girl, want ik sta op de cover van Privé als prinses Amalia”, schrijft ze bij de video.

@anne.heij

MATERIAL GIRL want ik sta op de cover van privé als PRINSES AMALIA #prinsesamalia #lech #prive #roddelblad #nieuweprinses #prinsgevonden #lifeofyvonne

♬ Material Girl (Bass Boosted) – Saucy Santana

Shownieuws wist Anne al gauw te bereiken. “Ik vond het een gekke ervaring om mezelf op de cover te zien. Ik kan er wel om lachen”, vertelt ze aan de showbizzsite. “Ik hoorde trouwens niet bij het gezelschap van Amalia. Ik was met mijn eigen familie op vakantie.”

Reactie Privé

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, heeft inmiddels gereageerd op de onjuiste coverfoto. “Dat is buitengewoon pijnlijk”, stelt hij bij Shownieuws. De verwarring ontstond volgens Evert nadat de Duitse tabloid Bild de foto al eerder plaatste.

“Ik dacht: die moet ik hebben voor Nederland. Daar is echter niemand opgevallen dat het niet echt Amalia is”, vertelt hij. Evert dacht naar eigen zeggen een primeur te hebben, maar dat bleek dus niet het geval. “Ik dacht: dit is een enorme primeur… is het haar niet.”

Bron: Grazia, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook