Baby Tindall viert eerste verjaardag: tijd voor taart!

Drie hoeraatjes voor de familie Tindall.

Lees ook

De tijd vliegt als je even niet oplet. Zo voelt het alsof het slechts een paar weken geleden was dat we schreven over de geboorte van de kleine Lucas Tindall. Maar niets is minder waar, want de royal dreumes mag vandaag alweer één kaarsje uitblazen!

Eerste kleinzoon

Hoewel Lucas Tindall het derde kindje is van Zara en Mike Tindall, is hij hun eerste zoontje. Naast grote zussen Mia Grace en Lena Elizabeth groeit Lucas dus op in een huis vol royal glamour én liefde voor paarden.

Voor Anne, Princess Royal, is dit bovendien de allereerste kleinzoon. Zoonlief Peter Phillips heeft namelijk ook twee dochters uit zijn (inmiddels gestrande) huwelijk met Autumn Kelly. Dat zijn de inmiddels elfjarige Savannah Anne Kathleen en de bijna-tienjarige Isla Elizabeth. Kortom: na vier kleindochters was het op 21 maart 2022 dan eindelijk tijd voor een kleinzoon.

Paardenplezier

Veel kiekjes van de piepjonge royal zijn er niet. Wel zijn er enkele foto’s van kleine Lucas zij aan zijn met een groot paard. Natuurlijk, zoals viel te verwachten met een Olympisch kampioene Paardensport als moeder.

zara lucas tindall
Zara met de 2 maanden oude Lucas bij de Houghton Hall Horse Trials in mei 2021. (Beeld: Brunopress)

We zien op de kiekjes dat de kleine Lucas nog flink is ingepakt tijdens zijn eerste uitjes. Maar goed: naarmate de jonge royal opgroeit, zullen we hem ongetwijfeld ook vaker zijn opwachting zien maken bij equestrian events. Ook van Lucas verwachten we vrolijke kiekjes langs de lijn met zijn nichtjes – net zoals we steeds vaker zien van de kleine Mia en Lena.

Zware bevalling

De geboorte van Lucas ging niet helemáál volgens plan. Zo beviel Zara op de badkamervloer van hun huis op Gatcombe Park. Ze had al een dag weeën, maar het ging opeens zo snel dat er geen tijd meer was om naar het ziekenhuis te gaan. Mike maakte het nieuws terloops bekend in zijn podcast. “Zara’s vriendin Dolly is belangrijker dan ik als het aankomt op Zara’s bevallingen,” zegt Mike. “Zij was er en zag al snel dat er geen tijd meer was, dus het was hollen naar de gym, een sportmatje grijpen, naar de badkamer, overal handdoeken leggen, brace-brace-brace!

Bron: Beau Monde Archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook