Wie is de nieuwe liefde van Rachel Hazes precies?

Rachel zit op een roze wolk, al liep de onthulling van haar nieuwe relatie niet helemaal vlekkeloos...

Lees ook

It’s official! De geruchten dat Rachel Hazes iets met Klaas Otto zou hebben deden al langer de ronde, maar zaterdagavond bevestigden de twee hun relatie met een veelzeggende foto op Instagram. Al ging dat niet zonder slag of stoot.

Nieuwe liefde

Rachel liet eerder dit jaar de geruchtenmolen op volle toeren draaien toen ze vertelde ‘het gezellig’ te hebben met iemand. Toen sprak ze nog niet van een relatie, maar dat is nu wel anders. Samen met haar nieuwe vriend genoot ze dit weekend aanwezig bij Holland Zingt Hazes. De nieuwe vriend van Rachel is Klaas Otto, de oprichter van motorclub No Surrender. Op Instagram deelden de twee beiden een zoenfoto waarmee ze hun relatie openbaar maakten. Rachel schreef: “Geen woorden nodig”, bij de foto, gevolgd door een hartje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Insta-hack

Kort nadat de foto gedeeld was verschenen er echter nogal grove teksten over Rachel Hazes op het Instagram-account van Klaas Otto, waarin ook werd gezegd dat er juist helemaal geen sprake was van een relatie. De ex-vriendin van Otto, Gracia Kraus, zou hier volgens de motorbaas verantwoordelijk zijn. Zij liet in een boodschap weten dat er geen sprake was van een relatie tussen Hazes en Otto. De No Surrender-oprichter reageerde kort daarna in een videoboodschap. “Dit slaat nergens op. Gracia heeft mijn account gehackt. Luister, mijn meisje is Rachel Hazes. Bij deze. Dit slaat nergens op. Bij deze, dit ben ik.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Klaas Otto (@klaasottoboz)

Niet zonder controverse

Klaas Otto was de afgelopen jaren vooral in het nieuws vanwege zijn veroordeling voor onder andere witwassen, afpersing en bedreiging, waarvoor hij ruim drie jaar in de gevangenis zat. Ook liet hij meerdere keren blijken dat de beeldvorming van hem in de media volgens hemzelf volledig onjuist was, en diende hij eerder al een aanklacht in wegens smaad. Hoewel Klaas Otto alweer enige tijd op vrije voet is, werd er eerder deze maand een nieuwe celstraf tegen hem en andere No Surrender-kopstukken geëist.

Rachel en Klaas kennen elkaar al een aantal jaar. Een paar weken geleden liet de weduwe van André Hazes weten dat ze weer aan het daten was. Van een relatie was toen nog geen sprake, vertelde Rachel aan Story: “Wij zijn goede vrienden en de ene dag zijn we net wat meer vriendjes dan de andere dag, als je begrijpt wat ik bedoel.”

Bron: Tips & Weetjes, Metro Nieuws, Nu.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook