Wauw: het Bridgerton fashionfeest begint al bij de première

Het nieuwe seizoen is vanaf vrijdag te streamen, maar we kijken nu alvast onze ogen uit!

Lees ook

Aanstaande vrijdag is het ein-de-lijk zo ver en is het tweede seizoen van Bridgerton te zien op Netflix. Voordat we weer kunnen wegzwijmelen bij ontluikende romances, Lady Whistledowns scherpe pen en de waanzinnige regency kostuums, krijgen we alvast een heerlijk fashionvoorproefje op de rode groene loper.

Première seizoen twee

We hebben er ruim een jaar op moeten wachten, maar vanaf deze week gaat het verhaal van de Bridgerton broers en zussen eindelijk verder. Het tweede seizoen van de hitserie is vanaf 25 maart te zien op Netflix, maar de première is al geweest. Benieuwd hoe cast en celebrity guests zich uitdosten voor de groene loper? Een paar van onze favoriete looks!

De red carpet-trend: pofmouwen

Als je de groene loper van de Bridgerton-première mag bewandelen, doe je dat natuurlijk met een vette knipoog naar de stijl van de kostuums uit de serie. We zien romantische jurken, lage decolletés en héél veel pofmouwen. De mode van 1815 combineren met die van 2022 geeft wat ons betreft een verrukkelijk resultaat:

Model Munroe Bergdorf laat zich inspireren door Queen Charlotte! Beeld: BrunoPress

Shonda Rhimes, de producent van Bridgerton, gaat voor knallend. En pofmouwen helpen daar natuurlijk fantastisch bij.

Beeld: BrunoPress

Actrice Golda Rosheuvel, die Queen Charlotte speelt in de serie, heeft haar outfit perfect afgestemd op het bloemrijke Bridgerton-decor. Net als Shonda geeft ze haar outfit nog meer regency glam door het prachtige borduurwerk.

Beeld: BrunoPress

Een nieuw gezicht in seizoen twee is Simone Ashley, die de rol van Kate Sharma op zich neemt. Tijdens de Bridgerton-première ging ze voor Gucci en kant van top tot teen.

Beeld: BrunoPress

Een off-shoulder pofmouw gaan we onthouden als een van onze flaneerlooks deze zomer. Actrice Charithra Chandran (Edwina Sharma in de serie) geeft een beeldig voorbeeld!

Beeld: BrunoPress

Kathryn Drysdale, ook bekend als de Franse kleermaakster Madame Delacroix in de serie, kleurt ook mooi bij het weelderige groen op de achtergrond.

 

Beeld: BrunoPress

Wat kunnen we verwachten?

We hebben ons laten vertellen dat het tweede seizoen van Bridgerton minder intieme scènes bevat (al blijven preutse kostuumdrama’s verleden tijd!), maar nog net zoveel onmogelijke liefdes, roddels en societyperikelen. Zo moet Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) de ideale echtgenote weten te vinden tussen de debutantes, maar raakt hij al snel verwikkeld in een love triangle. En hoewel wij als kijker inmiddels de ware identiteit van Lady Whistledown kennen, is het maar de vraag hoelang die nog verborgen blijft voor de ton.

Popcorn en wijn in de aanslag, mooiste japonnetje aan, en bingewatchen maar komende vrijdag!

Bron: Topentertainment News | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook