Eerste stapjes! Prinses Eugenie deelt schattige foto van baby Brooksbank

August Brooksbank groeit als kool!

Lees ook

Wat wordt August Brooksbank al groot! Ter gelegenheid van haar verjaardag trakteert prinses Eugenie op een nieuwe foto van haar zoontje, die al druk aan de wandel is.

Family time

Niet alleen in Nederland genieten we van het zonnige lenteweer, ook aan de andere kant van de Noordzee hangt het voorjaar in de lucht. Prinses Eugenie kon haar 32ste verjaardag gisteren daarom heerlijk vieren in het park, zonder jas, met blote benen. De kleindochter van de Queen, die als een echte millennial royal altijd actief is op Instagram, deelde er een lief kiekje van:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

Wat ons natuurlijk meteen opvalt, is dat ‘baby’ August Brooksbank is gegroeid als kool! We weten dat ’t hard gaat met kinderen, maar dat het zoontje van prinses Eugenie vrij letterlijk alweer op eigen benen staat, blijft ons toch verbazen. Vooral omdat de foto waarmee Eugenie en echtgenoot Jack hun zoon vorig jaar aan de wereld voorstelde, nog zo vers in ons geheugen staat gegrift:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

August Brooksbank

‘Augie’, zoals prinses Eugenie haar zoontje noemt, vierde vorige maand zijn eerste verjaardag. Hij werd geboren op 9 februari 2021 en kondigde het begin van een heuse royal babyboom aan, want in de daaropvolgende maanden werden nog drie achterkleinkinderen van Queen Elizabeth geboren. Hoewel prinses Eugenie ervoor zorgt dat haar zoontje niet herkenbaar in beeld gebracht wordt, is het alsnog de Windsor-baby die we dankzij de Instagrammende Eugenie het makkelijkst kunnen volgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

Prinses Beatrice, de zus van Eugenie, houdt haar dochtertje Sienna Elizabeth bijvoorbeeld helemaal buiten beeld. En van Lilibet Diana hebben tot nu toe nog maar één foto gezien. Het is begrijpelijk dat de jongste generatie royals in alle privacy moet kunnen opgroeien, maar dankzij Eugenie en August krijgen we toch een beetje mee hoe de kleine spruiten opgroeien.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram @princesseugenie

Laatste nieuws

Zie ook