Zo ziet Bridgerton-actrice Nicola Coughlan er in het echt uit

In de serie is ze een gorgeous redhead, maar in real life gaat ze door het leven als blondine.

Actrice

Nicola verwierf internationaal faam dankzij haar rol als Penelope in Bridgerton, maar de actrice heeft al vele mooie rollen op haar naam staan. Zo was ze onder andere te zien als Hannah Dalton in de serie Harlots en speelt ze de glansrol van Clare Devlin in Derry Girls. 

Fun fact: in Bridgerton speelt Nicola de zeventienjarige Penelope, maar in het echt is ze een stuk ouder. Zo blies Nicola op 9 januari 35 kaarsjes uit, dit maakt haar in het echt dus achttien jaar ouder dan het karakter dat ze speelt. Ook in Derry Girls speelt Nicola de rol van een zeventienjarige scholier. Iets met goede genen?

Hoewel Nicola in Bridgerton als een gorgeous red head door het leven gaat, heeft ze in het echt prachtige, blonde lokken. Bekijk hieronder een paar foto’s van hoe de actrice er in het echt uitziet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

Lichaam

Nicola onthulde eens dat ze veel leuke reacties over haar rollen in Derry Girls en Bridgerton ontvangt, maar dat ze ook heel vaak vervelende berichten over haar lichaam ontvangt. Zo deelde ze onlangs een belangrijke post op Instagram en Twitter. Hierin laat ze weten dat ze vaak ongevraagd reacties op haar voorkomen krijgt, maar dat ze die berichten helemaal niet wil ontvangen. “Als je een mening over mijn lichaam hebt, deel die alsjeblieft niet met me. De meeste mensen zijn lief en proberen me niet te beledigen, maar ik ben ook maar een mens. Het is heel moeilijk om dagelijks duizenden berichten over je uiterlijk te ontvangen.”

“Als je een mening over me hebt, is dat oké. Ik begrijp dat mensen een mening over me hebben, omdat ik op tv ben. Maar ik smeek jullie om die mening niet meer rechtstreeks met me te delen”, vervolgt de actrice. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

Eerder deelde Nicola al in een essay voor The Guardian dat ze niet op haar lichaam beoordeeld wil worden. Kunnen we acteurs op hun werk beoordelen en niet op hun lichaam? En kunnen we in interviews alsjeblieft vrouwen niet meer vragen naar hun gewicht, vooral als het compleet irrelevant is? Ik zie veel interviews van tien jaar geleden waarvan mensen nu zeggen: ‘Oh, wat waren de vragen ongepast!’ Helaas gebeurt dit nog steeds”, schreef Nicola. “Elke keer dat iemand mij over mijn lichaam vraagt, maakt dat me zo oncomfortabel en verdrietig dat ik niet gewoon over mijn werk kan praten. Het werk waar ik zo van houd.” You go girl!

Beeld: IMDB, The Tab | Beeld: Liam Daniel (Netflix)

Laatste nieuws