Zo ziet Bridgerton-acteur Jonathan Bailey er in het echt uit

Wat een knapperd!

Lees ook

Eindelijk is het zover en staat het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix. Het tweede seizoen van het kostuumdrama staat in het teken van de zoektocht naar een echtgenote voor de knappe Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey. En ook in real life ziet de acteur eruit om door een ringetje te halen. 


Bridgerton

Liefhebbers van drama, kostuums en sappige roddels haalden hun hart op toen het eerste seizoen van Bridgerton eind 2020 op Netflix verscheen. De serie volgt de high society in het negentiende-eeuwse Londen, met daarbij alle juicy roddels, rivaliteit, schandalen en knappe huwelijkskandidaten die je in een kostuumdrama hoopt te zien.

Anthony Bridgerton is de oudste Bridgerton-telg die voor zijn zus Daphne een geschikte huwelijkskandidaat probeert te vinden. Uiteindelijk trouwt Daphne met de knappe Duke, en hoeft Anthony niet langer een echtgenoot voor zijn zus te vinden.

Huwelijkskandidaat

In seizoen één was Anthony zelf niet bepaald bezig om zelf een echtgenote te vinden. Daar komt in seizoen twee verandering in. Zo wordt het voor hem hoog tijd om een goede partij aan de haak te slaan. Geen gemakkelijke opgave voor iemand met een lange eisenlijst. Wanneer geen enkele debutante lijkt te kunnen voldoen aan zijn onmogelijke eisenlijst, verschijnen Kate Sharma (Simone Ashley) en haar zus Edwina Sharma (Charitha Chandran) plots op het toneel.

Voordat de burggraaf de prachtige Edwina het hof kan maken, moet hij echter eerst aan de strenge eisen van haar grote zus Kate voldoen. En ook tussen Kate en Anthony lijkt er een chemistry te ontstaan. Hallo love triangle! Het tweede seizoen belooft opnieuw een steamy seizoen te worden vol liefde, lust, roddels en natuurlijk prachtige kostuums.

Benieuwd hoe acteur Jonathan Bailey er in het echt uitziet? Kijk dan snel op de volgende pagina.


Laatste nieuws

Zie ook