Wow: zoon van Beau van Erven Dorens lijkt als twee druppels water op zijn vader

De appel valt duidelijk niet ver van de Beau-m.

Lees ook

Bij sommige families valt de appel duidelijk niet ver van de boom. Zo viel het ons laatst al op dat onze eigen Amalia ontzettend veel weg heeft van haar oma op jongere leeftijd. Maar soms is de gelijkenis nog véél duidelijker. Zoals bijvoorbeeld bij Beau van Erven Dorens en zijn zoon.

Gelukkig gezin

In tegenstelling tot veel andere BN’ers, houdt Beau van Erven Dorens zijn gezin redelijk buiten de spotlights. Nu en dan zien we Beau wel met zijn vrouw Selly Vermeijden op de rode loper verschijnen. En héél af en toe maakt de rest van het Van Erven Dorens-gezin ook hun opwachting, zoals hier bij de Paddington-première. Vier piepjonge gezichtjes en de gelijkenissen zijn nog niet zó sterk, maar wacht maar af!

beau van erven dorens gezin
De hele familie compleet in 2015! (Beeld: Brunopress)

Met het hele gezin compleet heb je overigens direct de rode loper vol: maar liefst vier zoons hebben Beau en zijn Selly. Met Bram, Tijn, Bobbie en Jan-Arie is het bij Beau thuis altijd gezellig druk. Of in elk geval – dat wás het, want inmiddels hebben drie van de vier zoons het ouderlijk huis verlaten. Kleine jongetjes worden immers groot, maar Beau liet in Lago di Beau al eens weten dat de halvering van het gezin hem vooral raakt aan de eettafel. “Ik vind het grootste gemis van dat ze uit huis zijn, die volle tafel met die schrokkende jongens”.

Dat het gezin van Beau erg hecht is, blijkt ook wel uit zijn exit bij RTL Boulevard. In november 2004 kondigde hij namelijk zijn vertrek bij het programma aan – om zijn ‘kinderen ook eens in bed te kunnen stoppen’.

‘Geweldige moeder’

Goed. Vier zoons opvoeden dus – een flink karwei! Helemaal als zijn zoons qua karakter net zoveel op hem lijken als qua uiterlijk, dan zullen Beau en Selly er ongetwijfeld hun handen vol aan hebben, toch? Dat valt reuze mee, liet hij begin vorig jaar al weten in gesprek met Ruud de Wild. “Nee, ik vind opvoeden niet zo lastig. Ik ben heel blij met Selly, want wij zijn het eigenlijk altijd eens met elkaar. Selly is supergoed, is fantastisch, die kan dat heel geweldig. Ik denk dat ik, hoewel dat een cliché is, eigenlijk achter haar aan loop”, deelde hij in de podcast 30 Minuten Rauw.

Maar goed: drie van de vier zijn inmiddels dus het nest ontvlogen. Maar mocht je ze op straat tegenkomen, dan herken je ze ongetwijfeld direct. Onlangs deelde Beau namelijk nog een kiekje met twee van zijn zoons en er viel direct één ding op…

Twee druppels water

Onlangs deelde Beau op zijn Instagram een vrolijk kiekje van zichzelf bij Holland Zingt Hazes samen met zoons Jan en Tijn. In de comments klinkt er volop verbazing: “Nou, geen DNA-test nodig hoor!” reageert een volger. “OMG wat lijkt jouw zoon op jou”, schrijft zangeres Trijntje Oosterhuis. En weer een ander laat weten: “Ik dacht dus dat dit een oude foto was, want ik zag je niet staan maar wat lijkt die gast op jou man. Niet te doen!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beau van Erven Dorens (@beauvaned)

En ook wij zijn onder de indruk: vooral zoon Jan lijkt als twee druppels water op een jongere versie van zijn vader. Ook Tijn heeft duidelijk zijn goede looks van zijn ouders meegekregen. Leuk om eens te zien!

Bron: RTL Boulevard, Libelle, Vriendin | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook