Knap koppel! Zo ziet de vrouw van Claudia de Breij eruit

Claudia is al bijna zes jaar gelukkig getrouwd met haar grote liefde.

Lees ook

Ze staat in het theater, is te horen op de radio als dj én zangeres, verschijnt op televisie, schrijft columns en boeken…Claudia de Breij is van alle markten thuis en een gevestigde naam in de entertainmentwereld. Dat haar roem ook tot koninklijke kringen is doorgedrongen, bleek vorig jaar wel toen ze door het Koninklijk Huis werd gevraagd om een persoonlijk boek over prinses Amalia te schrijven, waarmee ze een bestseller te pakken had.

Ook Claudia’s partner is een succesvol schrijfster, al staat ze misschien wat minder in de spotlight dan haar vrouw. Wie is de grote liefde in het leven van de cabaretière?

Claudia en Jessica

Claudia is al jarenlang gelukkig samen met haar vrouw Jessica van Geel. In 2011 maakten de twee bekend dat ze een relatie hadden, enige tijd nadat Claudia had laten weten dat haar huwelijk met Conny Kraaijeveld was stukgelopen. Vijf jaar later, in 2016, stapten Claudia en Jessica in het huwelijksbootje. Daarbij waren ook hun beide ex-partners aanwezig. Claudia vond het belangrijk om een goede band met haar ex te bewaren, ook omdat ze samen een zoon hebben.

“Het heeft wel de nodige flessen witte wijn en gesprekken gekost. Maar uiteindelijk is dat helemaal goed gekomen”, vertelde Claudia daar eerder over aan Story. “Ik denk dat dit in elke situatie kan, als je maar bedenkt dat het uiteindelijk maar om één ding draait: de mensen van wie je het meest houdt. En dat zijn de kinderen.”

Trouwdag op Schiermonnikoog

Op Instagram deelde Claudia een prachtige foto van haar bruiloft. “Onder de bezielende leiding van Paulien Cornelisse ben ik vandaag getrouwd met mijn grote liefde Jessica van Geel op het mooie Schiermonnikoog”, schreef de bruid destijds bij het lieve plaatje. “In aanwezigheid van de mensen van wie we houden, onze familie, vrienden en vooral onze kinderen én hun andere moeders. We zijn zielsgelukkig met onze extended family en elkaar.” En dat spat ervan af!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claudia de Breij (@claudiadebreij)

Op Instagram deelt Claudia ook zo nu en dan leuke selfies met haar vrouw:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claudia de Breij (@claudiadebreij)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claudia de Breij (@claudiadebreij)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claudia de Breij (@claudiadebreij)

Zoals we al even benoemden is Jessica zelf ook auteur. Ze schreef onder andere I Love You, Rietveld, Als je maar gelukkig bent en het onlangs verschenen Truus van Lier. HEt leven van een verzetsvrouw.

Vijf moeders

De twee vormen een hecht gezin samen met hun zoons Bing (nu 13 jaar oud), die Claudia uit haar eerste huwelijk heeft, en Brooklyn, uit Jessica’s eerdere relatie. Laatst vertelde Claudia trots in Lago di Beau dat haar zoon nu vijf moeders heeft. “Bij het vak drama op school moest ‘ie iets over zichzelf vertellen, wat waar was en niet waar was. En toen heeft hij gezegd: ‘Ik heb twee katten en vier moeders.’ Maar hij telt er vijf, want hij telt dan de nieuwe aanwas mee. En die docent zei: ‘Dat is zo specifiek vier moeders.’ Dus daar trapte ze in. ‘En het is vijf.'” Volgens Claudia vindt haar zoon het ‘helemaal cool’ dat hij nu vijf moeders heeft. “Dat is heel fijn.”

Bron: RTL Boulevard, Libelle, Story, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook