De weekendtips van Beau Monde

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. Wat heeft het laatste weekend van maart ons te bieden?

Ieder weekend deelt Beau Monde haar weekendtips. Wat valt er te zien, beleven en te shoppen? Hoewel we dit weekend voornamelijk willen neerstrijken op het terras om van de zon en een frisse cocktail te genieten, staan er ook nog andere dingen op onze wishlists.

Anna + Nina Sample Sale

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna + Nina (@annaninanl)

Wees er snel bij! Anna + Nina, een van onze favoriete adresjes voor sieraden en interieur, organiseert deze zaterdag 26 maart een sample sale in Amsterdam. Van 09:00 uur tot 16:00 uur kun je shoppen aan de Brouwersgracht 130-134 in Amsterdam (Umsjatka studio).

Bubbelen maar (mét en zonder alcohol)

Tijd voor een glas bubbels dit weekend? MVSA zorgt voor een instant zomergevoel met haar fruitige dranken. Zo is de lichtzoete MVSA ICE Seco heerlijk om met ijsklontjes de drinken terwijl je van de zonnestralen geniet. Ook fijn: het merk biedt een non-alcoholische cava. Ideaal voor iedereen die wel trek heeft in heerlijke bubbels of een zomerse cocktail, maar die de alcohol liever (even) laat staan. Cheers!

Going to Ibiza?

Een luxueus verblijf in Ibiza, daar hebben we wel oren naar. In het idyllische Talamanca Bay vind je het Nobu Hotel Ibiza Bay: vlakbij de gezellige en levendige Ibiza-stad, maar toch in alle rust van de baai. En uiteraard met het strand om de hoek. De kamers zijn ruim en licht, je kunt er winkelen bij leuke boetiekjes, lekker borrelen in verschillende bars, een dagje niksen in de wellness of heerlijk eten in een van de drie restaurants. Meer weten over dit vijfsterrenhotel of meteen boeken? Kijk dan hier. Vanaf 8 april zijn de deuren weer geopend!

Move over, adventskalenders

Aftellen naar Pasen? Dat doen we niet alleen met kilo’s chocolade-eitjes, maar ook met het legendarische BABOR-paasei. Het Duitse beautymerk heeft in dit prachtige paasei veertien huidverzorgings-ampullen verstopt, waarmee je jouw huid twee weken lang een kuur kunt geven. Leuk om cadeau te geven tijdens een paasbrunch of om jezelf extra mee te pamperen rondom de Paasdagen.

Nieuw seizoen, nieuwe tas

Credit: Tomek Dersu Aaron

Blij worden we van de nieuwe Sprins/Summer ’22 collectie van O My Bag.

De tassen zijn stuk voor stuk stylish, tijdloos en duurzaam. Naast nieuwe exemplaren van hoogwaardig leer, breidt het tassenmerk ook haar aanbod vegan tassen van appelleer uit. We like! Wat wordt jouw nieuwe accessoire dit seizoen?

Beau Monde wenst je een zonnig en happy weekend!

Beeld: iStock

Laatste nieuws