Koninklijk poetsen: Oranjes zoeken nieuwe lakei

Tijdens je werk ga je veel andere royals ontmoeten!

Lees ook

Heb je altijd al gedroomd van werken bij de Koninklijke Familie? Goed nieuws, want koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op zoek naar een nieuwe lakei.

Werken als lakei

Een uniek kijkje in het leven van de koninklijke familie klinkt ons als muziek in de oren. Even borrelen met Max, wandelen met Trix en roddelen met de drie A’tjes. Oké, het leven van een lakei is misschien iets minder chic. Toch is het zeker geen verkeerde functie, want je zit met je neus bovenop al het royal nieuws.

De functie is als volgt: ‘De Lakei verricht verzorgende en bedienende taken ten behoeve van bewoners, gebruikers en gasten/bezoekers van de diverse locaties en is op diverse locaties inzetbaar tijdens evenementen. Assisteert bij het voorbereiden, uitvoeren en opruimen van ontvangsten, recepties, lunches en diners, verricht werkzaamheden tijdens (staats)bezoeken en verleent logistieke ondersteuning.’ Je ziet dus de nodige royals voorbijkomen – en misschien wel de nieuwe vriend van Amalia!

Maxima-lakei
Het kantoor van Máxima heeft voor jou straks geen geheimen meer! Bron: BrunoPress

Koninklijke kringen

Misschien is een lakei niet iets wat bij je past, maar het zou wel een goede manier zijn om in de koninklijke kringen te komen. Kijk maar naar Eveline van den Bent, die jaren de nanny was van de drie prinsessen. In 2009 werd ze de persoonlijke assistent van Máxima, en in 2020 is ze per Koninklijk Besluit gepromoveerd tot Particulier Secretaris.

Bron: Werkenbijdekh.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook