Zo stel je de perfecte persoonlijke skincare routine samen

Acne verminderen? Huidveroudering tegengaan? Een mooie glow krijgen? De Attivi Puri-lijn van Collistar is perfect af te stemmen op de behoeften van jouw huid!

Een drupje serum tegen onzuiverheden, een oogcrème tegen de fijne lijntjes, een volle crème voor een gehydrateerde huid…We smeren wat af om onze huid te verbeteren. Volgens Amerikaans onderzoek gebruiken vrouwen gemiddeld maar liefst twaalf verschillende cosmetische producten per dag, die samen minstens 168 ingrediënten bevatten. Dat moet efficiënter kunnen, toch?

Door de perfecte persoonlijke skincare routine samen te stellen met écht krachtige concentraten, wordt jouw tijd voor de spiegel een stuk aangenamer en effectiever. Zo doe je dat!

Mix & Match met moleculen

Geen talloze potjes en tubes, maar slechts een paar producten die doen wat ze beloven. Beautymerk Collistar biedt met de Attivi Puri-collectie doelgerichte oplossingen voor de huid op basis van moleculen. De verschillende geconcentreerde, krachtige formules werken doeltreffend op zichzelf, maar zijn te combineren met andere producten en zo perfect op jouw huidbehoeften af te stemmen.

Of je nu een normale, droge, vette of gecombineerde huid hebt, de Attivi Puri-lijn is geschikt voor ieder type. Welke producten uit de collectie je het beste kunt gebruiken, hangt af van wat jouw huidbehoeften zijn.

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar de optimale hydratatie voor jouw huid? Net als de rest van ons lichaam, heeft ook onze huid dagelijks hydratatie nodig om gezond te blijven en te ogen. De natuurlijke molecuul hyaluronzuur is daarbij essentieel. Hyaluronzuur zorgt er namelijk voor dat de huid tot wel 1.000 keer het eigen gewicht in water kan vasthouden. En dat helpt weer mee om de huid zacht, vol en elastisch te houden. De Attivi Puri Hyaluronic Acid levert dit zuur aan van buitenaf, stimuleert tegelijkertijd de aanmaak van hyaluronzuur én zorgt ervoor dat het niet wordt afgebroken. Win-win-win voor de huid die wel wat extra hydratatie kan gebruiken!

Is een van jouw prioriteiten in je skincare routine om huidveroudering tegen te gaan, dan is collageen een van je beste vrienden. Hoe ouder je wordt, hoe minder collageen je aanmaakt. Dit is een van de oorzaken waardoor je in de loop van tijd rimpels of fijne lijntjes kunt gaan zien. Met de Collagen-producten van Attivi Puri kun je jouw skin weer verstevigen. Het geheim achter deze anti-aging-producten? De formules zorgen ervoor dat er plantaardig collageen wordt aangeleverd, het collageen in de huid wordt gestimuleerd en de afbraak van collageen wordt voorkomen.

Een ander heilzaam concentraat in de producten van Attivi Puri-lijn, is glycolzuur. Ideaal voor als je grove poriën of oneffenheden wilt bestrijden. Glycolzuur verwijdert namelijk op milde wijze de overtollige dode huidcellen die de ‘ademhaling’ van de huid kunnen hinderen. Hierdoor oogt de huid egaler en verfijn je de structuur van je poriën. Voor een mooie glow kun je ook baat hebben bij de combinatie van vitamine C en alfa-arbutine. Deze concentraten zorgen ervoor dat de doffe huid weer gaat stralen, dat vrije radicalen worden geneutraliseerd én dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en beschermd.

Combineren maar

Welke moleculen kan jouw huid wel gebruiken? Alle producten van de Attivi Puri-lijn zijn los te gebruiken en met elkaar te combineren, dus je huidbehoeften op een rijtje zetten en daarbij de passende producten kiezen is all you need to do.

De verschillende concentraten zijn verkrijgbaar als druppels of als crème – je kunt ze zowel samen als solo gebruiken. De crèmes zijn geschikt voor ’s ochtends en ’s avonds en bovendien ook te gebruiken als masker: Smeer ‘m dan wat dikker dan normaal en neem na 10 minuten eventuele restanten af met een tissue. Krachtig én multifunctioneel dus. Kijk, zo blijft er in de badkamer meteen een hoop ruimte over voor de rest van onze beauty stash. Benieuwd geworden naar de producten van Collistar? Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt via deze link of shop online.

Duurzaam randje

Extra fijn: de Attivi Puri-producten zijn naast lief voor je huid ook lief voor het milieu. De eco-verpakkingen, crèmepotjes en pipetjes zijn gemaakt van 100% recyclebaar glas en staan bovendien beeldig op je kaptafel.

Hoe je persoonlijke huidverzorgingsroutine er ook uit gaat zien, Collistar maakt ’t in ieder geval een stuk eenvoudiger en efficiënter!

Beeld: Collistar

Laatste nieuws