Zo gaat het nu met Maxime Sanders uit GTST

Wat spookt actrice Marjolein Keuning tegenwoordig uit?

Lees ook

Jarenlang was ze als Maxime Sanders te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar na haar vertrek uit Meerdijk was het een tijdlang stil rond actrice Marjolein Keuning. Nu doorbreekt ze het stilzwijgen en laat ze weten hoe het met haar gaat én waar ze zich tegenwoordig mee bezighoudt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden

In 2008 zien we Marjolein Keuning haar debuut maken in Goede Tijden, Slechte Tijden. Eerst nog als Marleen Beaumont, maar (plottwist!) ze blijkt het jongere, doodgewaande zusje van Ludo Sanders. En zo begint een negen jaar lang durend verhaal rond de kunstenares en zakenvrouw. Uiteindelijk komt er in 2017 een einde aan haar verhaallijn, wanneer Maxime komt te overlijden. Maar waar we veel andere (ex-)GTST-acteurs nog terugzien in andere series of op het witte doek, heeft Marjolein Keuning gekozen voor een leven buiten de spotlights.

Geen spijt

In een interview met De Telegraaf deelt Marjolein dat die keuze haar goed bevalt. “Ik ben al jarenlang een fanatiek wandelaarster en kan dan uren alleen van de natuur genieten. Een tijd geleden ben ik met rugzak, tent en eten voor een week van het westen naar het oosten van Groot-Brittannië gelopen. Ik heb lange tochten gedaan in de Sierra Nevada, Noorwegen, Italië en Zweden. Het was heerlijk om te doen”, vertelt ze. En een carrière in de schijnwerpers? Dat mist ze absoluut niet – zo laat ze weten dat ze ‘geen moment’ spijt heeft gehad van haar keuze.

Multitalent

Manlief Henk Poort staat overigens nog wel steeds volop in de schijnwerpers als musical-acteur. Maar dat deert Marjolein niet. Zelf staat ze ook af en toe nog op het podium als zangeres. “Mensen kennen mij vooral van acteren en minder van zingen. Na GTST heb ik vooral in theaterproducties gestaan en weinig acteerwerk gedaan op televisie. Ik ben wat strenger geworden als het gaat om de keuzes die ik maak”, deelt ze hierover.

Zo treedt ze binnenkort op verschillende plekken in het land op met haar programma Songs in Silence. “Het gaat bijvoorbeeld over waarom ik af en toe van de hectische wereld afscheid neem en me dan liever afbeul in de regen, brandende zon, of op modderige paden. De liefde voor wandelen gecombineerd met mijn passie voor de natuur staan centraal in mijn voorstelling.” Dus wie weet: wellicht doet Keuning ook tijdens de show nog een boekje open over haar exit als Maxime Sanders!

Bron: Dingen voor Vrouwen, De Telegraaf | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook